Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Vrachtwagenchauffeur CE Winkeldistibutie

Start People Transport BGV Rotterdam

Standplaats
Middenmeer
Opleiding
MBO
Vakgebied
Techniek
Vacaturenummer
1AV0017103

Ben jij verantwoordelijke voor de klanten van supermarkten, zorg jij dat ze boodschappen kunnen doen? Klinkt simpel misschien, maar dit is het natuurlijk niet. Als jij van hard werken houd ben je hier aan het juiste adres!

Vanaf het distributiecentrum bevoorraad jij de klanten met hun eten en drinken. Door heel Nederland. Naast grote en moderne supermarkten bezoek je ook kleine en wat minder moderne supermarkten. Dit zorgt voor een leuke afwisseling in je werk. Vanuit Rotterdam sta je de ene dag in Haarlem en de andere dag bij je collega's in Heerenveen.

De wektijden liggen tussen 3.00 en 17:00. Op papier lijken dit lange dagen maar ze vliegen voorbij. Wil jij graag in grote moderne wagens rijden en een hoop van Nederland zien terwijl je ook fysiek bezig bent. Dan is dit jouw baan!

1300+ familieleden die jou graag bij hun willen hebben;
een salaris in schaal D (€ 12,14 - € 15,36) exclusief toeslagen van 150% zaterdag, 130% overwerk en zondag 200%;
heb jij onze nieuwe gekoelde dubbeldekker bij SPAR als eens gezien? Dit is weer zo een innovatie en wereldprimeur van Peter Appel Transport. Wij investeren veel in goed materieel voor jouw gemak en veiligheid.

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in contractdistributie en netwerktransport. Vanuit 40 standplaatsen verspreid over heel Nederland zorgen zij voor duurzaam, efficiënt en veilig transport van levensmiddelen en non-food producten. De opdrachtgevers bestaan voornamelijk uit retailers, producenten en foodservice bedrijven.

Vanaf het DC ga jij als vrachtwagenchauffeur Nederland bevoorraden. Het leuke is dan ook dat je veel afwisseling hebt in je ritten. SPAR heeft, naast grote moderne filialen, ook veel ‘kleinere’ buurt- en campingwinkels. Vanuit Rotterdam sta je de éne dag op het strand in Zoutelande en de andere dag naar je collega's in Heerenveen. Wij rijden voor de SPAR met een trailer, bakwagen, LZV of dubbeldekker.

Wij vinden het belangrijk dat jij:
als vrachtwagenchauffeur in bezit bent van een geldig rijbewijs C(E) met code 95 en bestuurderskaart.
Heb jij dit niet? Kijk dan op onze vacature vindbaar op ons vacatureoverzicht: “Opleiding vrachtwagenchauffeur”;
2 van de 4 weekenden 1 dag beschikbaar bent;
uiteraard een leuke collega vrachtwagenchauffeur bent, die graag ons werk wilt doen.