Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Vrachtwagenchauffeur Haakarm

Start People Transport BGV Rotterdam

Standplaats
Delft
Opleiding
MBO 1/2
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0023559

Als vrachtwagenchauffeur haakarm is het jouw taak om de de buurten te voorzien van schone containers. Jij bent essentieel voor Nederland. Zonder jouw werk word het een zooitje namelijk.

In deze rol is het genieten. Het word namelijk mooier weer de komende tijd, jij werkt veel buiten en elke dag beleef jij de mooiste avonturen samen met je collega's. Dingen waar je na het einde van de dag soms nog steeds om moet lachen. Je bent bij Suez geen nummertje en dat voel je dagelijks, een groot bedrijf dat voelt als een familiebedrijf. Voor locatie Rotterdam vragen wij meerdere chauffeurs voor op de kraakperswagen. Omdat dit een behoorlijk fysieke functie is, is een abonnement op de sportschool overbodig.

Vanuit de standplaats Rotterdam rijd je meerdere keren per dag met je wagen naar een van de locaties van het afvalverwerkingsbedrijf waar jij je afval lost zodat het gerecycled kan worden. Dat noemen wij je steentje bijdragen aan een duurzamere en schonere wereld! Lijkt deze fulltime baan jou interessant? Solliciteer dan direct!

Rijbewijs C heb je in the pocket!
Geldige code 95
Een bestuurderskaart (liefst zonder kreukels)
Een geldig VCA-certificaat is een pré

Suez is de specialist op het gebied van betrouwbaar en duurzaam afvalmanagement. Dit betekent dat zij alles in huis hebben voor de inzameling en het transport van diverse afvalsoorten. Suez heeft een informele werksfeer en bedrijfscultuur. De noodzaak om spaarzaam om te gaan met de grondstoffen van de aarde is groot. Daarom blijven we ons ontwikkelen. We zijn niet langer alleen inzamelaar. Steeds vaker verwerken we afval tot grondstoffen. We stimuleren hergebruik en recycling. Dat is goed, maar niet voldoende. De urgentie is hoog. Er moet nú wat gebeuren. We moeten de ontwikkelingen versnellen.
Blijven innoveren. Ketens sluiten. Steeds meer samenwerken.

Uitzicht tot vast dienstverband
Een marktconform brutosalaris tot €2.650,85 (excl. overuren) op basis van relevante ervaring..
Onkosten vergoeding en reiskosten vergoeding..
Een uitdagende werkomgeving die volop in beweging is en waarbinnen je jezelf nog verder kunt ontwikkelen en kunt doorgroeien.
We bieden je veel ruimte en vrijheid maar uiteraard word je ook begeleid.

Reageer dan direct via onderstaande sollicitatiebutton. Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan door. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Robin Arain, Consultant Start People