Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Vrachtwagenchauffeur Haakwagen

Start People Transport BGV Eindhoven

Standplaats
's-Hertogenbosch
Opleiding
Overig
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0021212

De Afvalstoffendienst is dé Specialist op het gebied van afval. Voor u is het misschien ‘maar’ afval. Voor de Afvalstoffendienst is het zoveel meer; milieuvriendelijke brandstof of een grondstof voor een nieuw product. De Afvalstoffendienst biedt zijn werknemers de kans om zich te ontwikkelen. Samen in een team maak je als chauffeur het verschil bij de Afvalstoffendienst.

Voor onze klant de Afvalstoffendienst gevestigd in Den Bosch zijn wij op zoek naar een fulltime vrachtwagenchauffeur voor op de haakwagen.
Als haakwagen chauffeur draag je de verantwoordelijkheid voor het ophalen en wegbrengen van bedrijfsafval. Je rijdt met je goed onderhouden vrachtwagen voornamelijk naar bedrijven en milieuparken waar je lege containers aflevert en volle containers mee terug neemt. Je bestuurt een motorwagen met aanhanger voorzien van een haak-arm systeem waarmee jij de containers op- afzet van je vrachtwagen.
Je werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag en de werktijden zijn (ongeveer) van 06.30 uur tot 17.00 uur. Minder dagen werken en andere werktijden zijn ook bespreekbaar.
Binnen het bedrijf krijg je de kans aangeboden om jezelf zoveel mogelijk te ontwikkelen tot allround chauffeur. Tijdens het werk is het belangrijk dat je goed zelfstandig kunt werken en oplossingsgericht kan denken.
Het werk als haakwagenchauffeur maakt het verschil in de afvalverwerking, Op deze manier draag ook jij een steentje bij aan een beter milieu!

Heb je interesse? Solliciteer dan snel op deze vacature en wie weet word jij binnenkort onze nieuwe collega.
Je kunt ons bereiken via het telefoonnummer 040 266 23 00 of per email; 8309@startpeople.nl.

 • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs CE met Code 95 en digitale bestuurderspas
 • Je bent in staat een verklaring omtrent goed gedrag te overleggen
 • Je bent woonachtig in de omgeving van Den Bosch
 • Je hebt ervaring of affiniteit met het werken met een haak-arm of kabel of kraan.
 • Je hebt (liefst ook) ervaring met het rijden met een aanhanger combinatie (triangel)
 • Je bent communicatief vaardig en klantvriendelijk

Start People Transport wil bijdragen aan een samenleving waarin werk op een positieve manier de persoonlijke ontwikkeling ondersteunt van iedere deelnemer op de arbeidsmarkt. Op welke manier hij of zij dan ook invulling geeft aan werk.
De Afvalstoffendienst is dé Specialist op het gebied van afval. Voor u is het misschien ‘maar’ afval. Voor de Afvalstoffendienst is het zoveel meer; milieuvriendelijke brandstof of een grondstof voor een nieuw product. De Afvalstoffendienst biedt zijn werknemers de kans om zich te ontwikkelen. Samen in een team maak je als chauffeur het verschil bij de Afvalstoffendienst. Al meer dan 110 jaar halen zij afval op. Dit doen zij niet alleen bij bewoners in ’s-Hertogenbosch maar ook bij bedrijven, horeca en instellingen in de regio. Zelfs een groot aantal andere gemeenten maakt gebruik van hun diensten. https://www.youtube.com/embed/2JfcSQ6pbO4

 • Je komt te werken in een prettige werkomgeving met een salaris volgens Gemeente CAO.
 • Je salarisindicatie is tussen de €12,10 - €16,51 bruto per uur (afhankelijk van je ervaring) exclusief 8% vakantietoeslag en toeslagen.
 • Een fulltime baan voor langere tijd met kans op een vast contract bij de Afvalstoffendienst..
 • Weekenden vrij m.u.v. inhaalzaterdagen rondom feestdagen.
 • Voor het bijhouden van je Code 95 krijg je jaarlijks een Code 95 cursusdag aangeboden.
 • De Afvalstoffendienst zorgt voor werkkleding en werkschoenen.
 • Start People Transport biedt een uitstekende werksfeer en goede arbeidsvoorwaarden.
 • Begeleiding van deskundig personeel afkomstig uit de transportwereld.