Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

vrachtwagenchauffeur in opleiding

Start People Transport BGV Eindhoven

Standplaats
Eindhoven
Opleiding
MBO 1/2
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0006259

Heb jij ervaring in de logistiek en ben je toe aan de volgende stap in je carrière? Dit kan via de opleiding tot vrachtwagenchauffeur bij Start People Transport!
Eerst volgt een uitgebreide procedure waarbij we samen met jou gaan kijken of het vak van vrachtwagenchauffeur écht bij je past. Na een positieve uitslag ga je starten met je opleiding.
Heb je jouw C of CE-rijbewijs behaald dan helpen we jou aan een baan als chauffeur. Iedereen heeft natuurlijk zijn voorkeuren, daarom kijken wij ook eerst welke baan het beste bij jou past. Wij hebben namelijk een grote hoeveelheid aan opdrachtgevers. Wat als deze baan niet meer beschikbaar is? Dan ga je werken in één van onze andere banen als chauffeur. Als chauffeur in ons team zorg je er namelijk dagelijks voor dat de wagens bij onze klanten kunnen blijven rijden.

Ben jij die doorzetter die een drukke baan een uitdaging vindt?
Ben jij op zoek naar een baan waarbij je ook fysiek bezig bent?
Ben jij flexibel en fulltime beschikbaar?
Heb jij minimaal 1 jaar rijervaring met je B rijbewijs en heb je MBO 1-2 werk en denk niveau?
Ben je woonachtig in omgeving Eindhoven maar vind je het ook niet erg om een stukje te rijden voor je nieuwe baan?
Dan zijn wij op zoek naar jou voor de volgende stap in je carrière!

Werk creëert waarde voor iedereen. Met behulp van deze visie wil Start People Transport iedereen een gelijke kans aanbieden op de arbeidsmarkt. Wij willen een optimale samenwerking creëren tussen flexkracht, opdrachtgever en onszelf. Onze opleidingskandidaten zijn zeer tevreden met onze communicatiewijze en de expertise van onze afdeling.

Wat bieden we:

  • Een baan voor minimaal 1 jaar uitgaande van minimaal 32 uur per week na het behalen van je rijbewijs.
  • Kans op een vast contract bij ons of één van onze opdrachtgevers bij goed functioneren
  • Een goede loopbaanbegeleiding met veel persoonlijk contact.
  • opleidingsmogelijkheden zoals bijscholing code 95 of diverse online cursussen via good habitz
  • Een bruto loon tussen ca 1982-2670 per maand . De hoogte is afhankelijk van rijbewijs, cao en ervaringsjaren

Voor meer informatie kun je contact opnemen via 8309@startpeople.nl of 0p 040-2662300. Onze recruiters staan jou dan ook graag te woord.