Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

vrachtwagenchauffeur koeltransport

Start People Transport BGV Eindhoven

Standplaats
Oirschot
Opleiding
MBO 1/2
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0004817

Voor onze klant gevestigd in Oirschot zijn wij op zoek naar een CE vrachtwagenchauffeur die gaat rijden met verschillende levensmiddelen. Als vrachtwagenchauffeur draag je de verantwoordelijkheid voor het correct en tijdig leveren van verschillende goederen. Incidenteel zul je ook winkeldistributie en emballage moeten rijden. Op een dag heb je zo'n 2 á 3 stops. De werktijden liggen tussen 03:00 tot 01:00. Het gaat hier om fulltime dienstverband met kans op een vast contract bij goed functioneren.

Heb je interesse?
Neem dan gerust contact met ons op via het telefoonnummer 040-266 23 00

Je bent in het bezit van een rijbewijs CE
Je bent in het bezit van een Code 95
Je bent in het bezit van een digitale bestuurderskaart
Je bent bereid te overnachten
Ervaring met de bovengenoemde werkzaamheden is een pré

Onze klant is de specialist op het gebied van koel en vriesdistributie. Elke dag heel het jaar door vervoeren zij diverse levensmiddelen naar verschillende bestemmingen verspreid over het hele land.

Start People Transport maakt het verschil in de transportbranche! Start People Transport is een van de grootste werkgever binnen de transportsector. Binnen Start People staat de sfeer, het samenwerken, de verantwoordelijkheid, de afwisseling en het vertrouwen centraal.

Goede loopbaanbegeleiding met je eigen consultant
Salaris conform cao TLN
Informele werksfeer
Bij goed functioneren is er kans op een vast contract