Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Vrachtwagenchauffeur PostNL

Start People Transport BGV Amsterdam

Standplaats
Rotterdam
Opleiding
MBO
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0047586

Wil jij werken bij de grootste werkgever van Nederland? Lees dan verder. Voor PostNL met standplaats Rotterdam zoeken wij een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs CE. Een vrachtwagenchauffeur bij PostNL werkt in ploegendiensten. Zo wordt er roulerend in de dag en nacht gewerkt. Bij aanvang van jouw dienst haal jij goederen (brieven en pakketten) op in de buurt van Rotterdam, deze goederen lever je daarna af bij het distributiecentrum. De brieven en pakketten staan op rolcontainers, enige goede fysieke gesteldheid is dus gewenst. In overleg is er veel mogelijk bij PostNL, er zijn zowel parttime als fulltime mogelijkheden. Geef daarom aan wat jouw beschikbaarheid is als je solliciteert.

  • Jij kan een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) laten zien of aanvragen;
  • Jij hebt een CE-rijbewijs;
  • Jij hebt een geldige Code 95 en bestuurderskaart;
  • Jij woont in de buurt van Rotterdam, Den Haag.

Het is een pré als jij ook bereid bent om op feestdagen of in het weekend te werken.

Als vrachtwagenchauffeur bij PostNL ben je verantwoordelijk voor het vervoeren van brieven en pakketten. Zij bezorgen dagelijks pakketten en 5 dagen per week post. Zij zijn de verbinder tussen de fysieke en digitale wereld. Word jij de nieuwste aanwinst van PostNL? Solliciteer dan nu.

Bij Start People Transport hebben we echte aandacht voor onze chauffeurs. Wij zijn dé verbinder op de Nederlandse arbeidsmarkt. En wij zijn er voor iedereen, letterlijk iedereen die een andere baan of flexibel werk zoekt. Wij werken voor jou! Dus solliciteer nu.

  • Arbeidsvoorwaarden conform de PostNL CAO;
  • Kans op overname bij wederzijdse tevredenheid en goed functioneren;
  • Een parttime of fulltime tijdelijk contract;
  • Een bruto uurloon van tussen de €12,75 - €15,67;
  • Een afwisselende baan met afwisselende tijden.

Ga jij binnenkort op deze post zitten? Solliciteer dan nu! Of heb jij vragen over deze functie? Neem dan contact op met onze afdeling, wij staan je graag te woord. Je kan ons bellen op 020-5803475 of mailen naar 7615@startpeople.nl. Na jouw sollicitatie wordt er binnen 24 uur contact met jou opgenomen. Tot dan!