Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Vrachtwagenchauffeur vacuumwagen

Start People Transport BGV Amsterdam

Standplaats
Badhoevedorp
Opleiding
MBO
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0034534

Als je werkzaam bent als vrachtwagenchauffeur voor deze klant dan ben je verantwoordelijk voor de werkzaamheden die je uitvoert met jouw eigen vacuumwagen. Het zal een vacuumwagen zijn die jij vast gaat gebruiken en waar jij ook de verantwoordelijkheid over hebt wat betreft het onderhoud en het prepareren van de wagen voor een succesvolle rit/klus. Samen met jouw team bekijk jij voor en na elke rit wat de wagen nodig heeft om sterk en kwalitatief goed werk te kunnen leveren. Het komt voor dat je s'nachts aan het werk bent maar er zijn geen overnachtingen. Nadat je gesoliciteerd hebt bij mij, Kan je na een positieve uitkomst op gesprek bij de klant en zou je zomaar heel snel aan het werk kunnen!

Voor deze functie is het belangrijk dat je flexibel bent voor bijvoorbeeld storingsdiensten. Het is een functie voor de langere termijn en er zal samen met jou meegedacht worden met jouw carriere bij dit bedrijf. Overname na een fijne samenwerking is altijd de insteek.

Neem snel contact met mij op en dan bespreken ik de details verder met je!

Je bent flexibel, enthousiast en sterk want dit werk vraagt veel van je.
Schipholpas en / of VOG zijn van toepassing zijn en een must in deze functie.
Als u een dag niet als chauffeur werkt, houdt u zich bezig met loodgieterswerk.
UBeschikt over een geldige VCA
U hebt een hoogwerker-certificaat en bent niet bang voor hoogte
U hebt minimaal 2 jaar ervaring als vacuümwagenchauffeur
U woont in Noord-Holland of Utrecht.
Ervaring met het werken met hemelwater (HWA) en vuilwater (VWA)

Onze organisatie biedt medewerkers een uitdagende werkomgeving met technische installatie- en constructievraagstukken. We bestaan ​​50 jaar en hebben bewezen dat we een solide basis hebben gelegd voor de toekomst. Dit is niet alleen belangrijk voor onze klanten, maar ook het belangrijkste voor onze medewerkers. Dit zorgt ervoor dat we stabiele en zelfstandige werkgevers zijn. Werken bij deze organisatie betekent werken in een prettige werkomgeving die jouw ontwikkeling en leren stimuleert. Er zijn veel mogelijkheden voor interne promotie. Als je je best wilt doen, krijg je alle kansen. Binnen het takenpakket van je werk krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheden. Ondernemerschap en verantwoordelijkheid worden gewaardeerd en beloond. U krijgt een salaris dat past bij deze markt, en uiteraard zullen wij u voorzien van alle noodzakelijke voorwaarden om u in staat te stellen het werk correct uit te voeren.

Werken in een dynamisch bedrijf
Werken op het mooie Schiphol
Maandelijks salaris varieert van 2500,- tot 3200,- euro
Geen dag is hetzelfde, veel speciale en diverse klussen
De volgende job in de transport is geen eenvoudig werk, maar een complex en verheven functie dieniet voor iedereen weggellegd is
40 uur per week de tijd om te werken, genoeg tijd!