Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Vrachtwagenchauffeur winkeldistributie

Start People Transport BGV Rotterdam

Standplaats
Rotterdam
Opleiding
MBO
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0042314

Wil jij bij een organisatie werken waar jij al je vakmanschap in kwijt kunt en wil jij veel uren draaien? Lees dan snel verder! Voor een logistiek dienstverlener – gevestigd in Rotterdam – zoeken wij een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs CE. Bij de functie als fulltime vrachtwagenchauffeur winkeldistributie ga jij de vrachten laden en lossen. Deze vrachten bestaan voornamelijk uit rolcontainers/plantenkarren (gekoeld en ongekoeld) en pallets. Een werkdag bij onze opdrachtgever zal er voor jou als volgt uit gaan zien:

Je start je werkdag om 04:00 uur met een hete kop koffie. Ondertussen neem je je planning door zodat jij precies weet wat jou deze dag te doen staat. Nadat je je koffie op hebt, ga je naar je wagen om deze in te laden. Je zorgt ervoor dat alle producten, je wagen én jij veilig van A naar B komen. Jij beschikt dan ook over een flinke dosis behendigheid en vakmanschap om de adressen te bezoeken die vaak in drukke of nauwe straten liggen. Eenmaal aangekomen bij de klant los je de veelal (on)gekoelde rolcontainers en pallets, en neemt retourvrachten weer mee terug. Jij bent als fulltime chauffeur dus een belangrijke schakel in het proces van het bevoorraden van onder andere supermarkten en andere winkels. Mensen rekenen op je zodat ze niet voor lege schappen staan! Wanneer je langs alle stops van je planning geweest bent, rijd je de wagen terug naar de standplaats. Jouw werkdag zal er rond 18:00 uur op zitten waardoor je nog vóór het avondeten thuis bent! Ben je enthousiast geworden van deze vacature? Wacht dan niet en solliciteer meteen!

 • Jij beschikt over het CE-rijbewijs incl. Code 95;
 • Jij beschikt over een geldig VCA-certificaat of bent bereid om deze te behalen;
 • Jij bent klantgericht en communicatief vaardig;
 • Jij beheerst de Nederlandse of Engelse taal in woord en geschrift;
 • Jij woont rondom Rotterdam, bij Den Haag en Dordrecht.

Onze opdrachtgever – gevestigd in Rotterdam – is een logistiek dienstverlener die actief is in heel Nederland. Zij hanteren een West-Friese aanpak waar de communicatielijnen kort zijn en iedereen altijd open en eerlijk is tegen elkaar, want daar bereik je het meeste mee.

Werk creëert waarde voor iedereen! Met deze visie wil Start People iedereen een gelijke kans bieden op de arbeidsmarkt. Wij willen een optimale samenwerking creëren en handhaven tussen flexkracht, opdrachtgever en onszelf. Wij zetten altijd ons beste beentje voor en staan altijd voor jou klaar!

De sollicitatieprocedure gaat als volgt:

 • Na jouw sollicitatie wordt er binnen 24 uur telefonisch contact met je opgenomen.
 • Na een positief telefoongesprek word je uitgenodigd voor een gesprek op de vestiging bij Start People Transport.
 • Vervolgens wordt er een gesprek ingepland bij onze opdrachtgever, hier wordt gekeken of er een proef/inwerk dag wordt ingepland of dat je direct aan de slag kan.

 • Een salaris van maximaal €2.500 per maand;
 • Jouw salaris nauwkeurig uitbetaald, wekelijks of vierwekelijks. Aan jou de keuze;
 • Een fulltime tijdelijk dienstverband;
 • Een eigen contactpersoon om jou loopbaanbegeleiding te bieden;
 • Opleidingsmogelijkheden, zoals bijvoorbeeld het volgen van trainingen voor de vernieuwing van code 95;
 • 8,33% Vakantiegeld, opbouw van verlofuren en pensioenopbouw na 6 maanden;
 • Online cursussen via GoodHabitz.

Als je interesse hebt in deze fulltime vacature of in een andere full- of parttime vacature, neem dan contact op met Robin Arain op telefoonnummer 0683071270, zodat jullie met elkaar kunnen sparren over de mogelijkheden die wij jou te bieden hebben.