Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Vrachtwagenchauffeur winkeldistributie Vomar

Start People Transport BGV Amsterdam

Standplaats
Amsterdam
Opleiding
VMBO
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
7614002289

Als jij warm wordt van rijden in een mooie grote vrachtwagen, je hart sneller gaat kloppen van het werken in de distributie, maar niet teveel stress op een dag wil voelen: Vomar supermarkt zoekt jou!

In de nette wagens van Peter Appel word jij verantwoordelijk voor het vervoeren van levensmiddelen door de regio Noord-Holland (standplaats Alkmaar). Op een dag heb je ongeveer 4 tot 6 stops, werk je met rolcontainers en op onregelmatige tijden heb je recht op toeslagen. Er wordt gereden op maandag tot en met zondag van 3:00 tot 17:00. Ook kom je veel in contact met de klant.

Vrachtwagenchauffeurs voor de Vomar worden goed behandeld door Peter Appel. Het wagenpark is goed onderhouden en je kunt ervanuit gaan dat er goed gekeken wordt naar jouw inwerktraject. Je krijgt dan persoonlijke begeleiding, maar ook genoeg tijd en verantwoordelijkheid om jouw eigen werkdagen in te vullen zoals jij dat wil. Lijkt het jou iets om door de prachtige omgeving van Alkmaar rond te rijden in de vrachtwagens van Peter Appel? Reager daan nu of bel voor meer informatie naar 020-5803475.

 • Je hebt jouw rijbewijs CE (of bent bezig hiermee) + geldige code 95 en bestuurderskaart
 • Ervaring binnen de winkeldistributie is een grote pré
 • In bezit van eigen vervoer
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal

Onze medewerkers vormen het bedrijf en zijn ons visitekaartje. Je krijgt bij ons dan ook de kans om het beste uit jezelf te halen en door te groeien binnen ons bedrijf. Je wordt begeleid door ervaren collega’s en krijgt voldoende ruimte voor het volgen van opleidingen en trainingen.

We horen graag wat je wensen en verwachtingen zijn. Wil je bijvoorbeeld voltijd of deeltijd werken? Of heb je een voorkeur voor de middag, avond of nacht?

Misschien wil je chauffeur worden vanuit een ander beroep. Door middel van een zij-instroomtraject zorgen wij voor de passende vooropleiding en coaching.

 • Een salaris conform TLN CAO (€12,14 tot €15,36)
 • Uitstekende persoonlijke begeleiding (door zowel Start People als Peter Appel)
 • Aantrekkelijke toeslagen op onregelmatige werktijden
 • 25 vakantiedagen + vakantiegeld uitgekeerd in juli of december
 • Vakantiegeld ter waarde van 8% over het eigen maandsalaris
 • Pensioenopbouw na 26 gewerkte weken
 • Flexibiliteit om te kiezen tussen een fulltime of parttime functie
 • Kans op vaste aanstelling bij goed functioneren