Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Vrachtwagenchauffeur worden

Start People Transport BGV Eindhoven

Standplaats
Breda
Opleiding
MBO 1/2
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0006291

Begin jij binnenkort aan je nieuwe carrière met behulp van Start People Transport?! Wij bieden de opleiding tot vrachtwagenchauffeur aan! Door onze hechte sfeer en goede loopbaanbegeleiding kunnen wij jou helpen aan een baan als chauffeur. En dat gebeurt ook op het moment dat jij jouw C of CE-rijbewijs hebt gehaald. Na dit moment ontvang jij een baangarantie van ons. Iedereen heeft natuurlijk zijn voorkeuren, daarom kijken wij ook eerst welke baan het beste bij jou past. Wij hebben namelijk een grote hoeveelheid aan opdrachtgevers. Wat als deze baan niet meer beschikbaar is? Dan verwachtten wij wel dat jij werk in andere sectoren van de transport oppakt om zo onze klanten van dienst te zijn en je eigen ervaring als chauffeur te vergroten!

Ben jij die doorzetter die een drukke baan een uitdaging vindt?
Ben jij op zoek naar een baan waarbij je ook fysiek bezig bent?
Ben jij flexibel en fulltime beschikbaar?
Heb jij minimaal 1 jaar rijervaring met je B rijbewijs en heb je MBO 1-2 werk en denk niveau?
Ben je woonachtig in omgeving Breda maar vind je het ook niet erg om een stukje te rijden voor je nieuwe baan?
Dan zijn wij op zoek naar jou voor de volgende stap in je carrière!

Werk creëert waarde voor iedereen. Met behulp van deze visie wil Start People Transport iedereen een gelijke kans aanbieden op de arbeidsmarkt. Wij willen een optimale samenwerking creëren tussen flexkracht, opdrachtgever en onszelf. Onze opleidingskandidaten zijn zeer tevreden met onze communicatiewijze en de expertise van onze afdeling.

  • Wij bieden veel persoonlijk contact
  • Wij bieden goede loopbaanbegeleiding met veel mogelijkheden;
  • elk jaar een onderdeel voor de bijscholing code 95
  • online opleidingsmogelijkheden via good habitz
  • Een salaris tussen ca 1982-2670 bruto per maand afhankelijk van rijbewijs, cao en ervaringsjaren
  • Een jaarcontract voor minimaal 32 uur per week na het behalen van je rijbewijs
    Voor meer informatie kun je contact opnemen via 8309@startpeople.nl of 0p 040-2662300. Onze recruiters staan jou dan ook graag te woord.