Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Vrachtwagenchauffeur zuigwagen

Start People Transport BGV Amsterdam

Standplaats
Amsterdam
Opleiding
MBO
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1AV0030707

Heb jij al ervaring met het vervoeren van vloeistoffen? Vind jij het leuk om met klanten in contact te zijn? Dan is dit jouw nieuwe baan!

Wij zoeken chauffeurs voor op de zuigwagen. Je dag start in de ochtend op het depot in Amsterdam. Van daar ga je naar verschillende adressen in Nederland. Hier zuig je de vetput leeg en spuit je hem schoon met een hoge drukreiniger. Als je wagen vol zit aan het eind van de dag ga je op weg terug naar het depot. Hier leeg je de vrachtwagen en spuit je hem schoon. Verder vind jij het ook leuk om klein maar zeker noodzakelijk onderhoud aan je vrachtwagen te plegen.

Jij herkent jezelf in het volgende:

  • met werktijden kun jij flexibel omgaan;
  • bent sociaal en communicatief vaardig in de Nederlandse taal;
  • bent een echte aanpakker;
  • hebt technische affiniteit zodat je het onderhoud kan plegen aan je vrachtwagen.

Verder beschik jij over je rijbewijs C, code 95 en digitale bestuurderspas. Ook kun jij een VOG (verklaring omtrent gedrag) aanvragen.

Herken jij jezelf in bovenstaande punten? Ja, mooi. Ben je ook nog woonachtig in omgeving Amsterdam zodat je na het werk lekker snel thuis bent wacht dan niet langer. Solliciteer!

Jij komt te werken op het depot in Amsterdam. De organisatie is ook internationaal bekend en het hoofdkantoor is in België gevestigd. In totaal werken er zo een 300 mensen. Jij kan samen met hen bijdragen om te zorgen dat gebruikt frituurvet- en olie omgezet kan worden in bijvoorbeeld bio-diesel. Dat is nog eens mooi bijdragen aan duurzaamheid.

Wij bieden je:

  • een salaris tussen de €12,50 en €14,- bruto per uur;
  • een fulltime dienstverband;
  • bij goed functioneren kans op een vast contract;
  • leuke collega's en een zelfstandige functie.