Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Vuilnisman bijrijder

Start People Eindhoven

Standplaats
Eindhoven
Opleiding
Overig
Vakgebied
Overig
Vacaturenummer
1AV0024635

Ben jij per direct fulltime beschikbaar voor een baan in de buitenlucht met een leuke ploeg collega's? Dan is deze baan écht iets voor jou!

Jouw dag start om 06.15 met een lekkere kop koffie en dan wordt op locatie de teamsamenstelling en route van de dag bepaald.

Vervolgens spring je met één of twee personen en de chauffeur de vrachtwagen in en begint jullie dag. Je rijdt door de mooiste plekken van de omgeving Eindhoven en je draagt met dit werk een belangrijk steentje bij aan de schoonheid van deze streek.

’s Middags houd je pauze, gezellig met het team en de rest van de middag ben je bezig met het afronden van de dagplanning.

Je bent vrijwel per direct fulltime beschikbaar en beschikt over eigen vervoer of je woont in de directe omgeving van Eindhoven! Ervaring met dit werk is handig, maar is geen harde eis. Belangrijker is dat je betrouwbaar en fit bent en dat je een flexibele instelling hebt die graag in teamverband een klus klaart! Heb jij zin om fulltime aan de slag te gaan in de buitenlucht? Reageer dan online!

Een familiebedrijf dat zich bezighoudt met de inzameling van onder andere huishoudelijk afval. De werklocatie is regio Eindhoven. Je komt te werken bij een middelgrote organisatie dat zich kenmerkt door enthousiasme, plezier in het werk en samen de beste resultaten behalen.

Een fulltime functie met kans op een vast dienstverband met een mooi salaris van € 2003 bruto per maand (dit is inclusief ADV vergoeding). Naar verwachting is het een functie voor ongeveer een half jaar, maar langer is niet uitgesloten. Als vuilnisman / bijrijder ga ga je deel uitmaken van een enthousiast team, werk je lekker in de buitenlucht en krijg je wekelijks betaald!