4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

VvE Beheerder

Start People Den Haag

Standplaats
'S-Gravenhage
Opleiding
HBO
Vakgebied
Commercieel
Vacaturenummer
1AV0002616

Steeds meer VvE's kiezen voor de persoonlijke aanpak. Ter uitbreiding van ons team zijn wij daarom op zoek naar een fulltime Junior VvE Beheerder.

Als Junior VvE Beheerder ben je verantwoordelijk voor je eigen VvE portefeuille. Voor de leden van de VvE's ben jij het eerste aanspreekpunt en dien je de VvE's op een professionele wijze te besturen. Het professioneel besturen gaat hoofdzakelijk om het bieden van bestuurlijke, administratieve en technische ondersteuning voor de VvE's.

Zo zal je de ledenvergaderingen organiseren en bijwonen. Tijdens deze vergaderingen licht je de (financiële) stukken toe en zit je de vergadering voor. Je maakt notulen van deze vergaderingen en bent verantwoordelijk voor het opvolgen van de genomen besluiten.
Verder zal je gedurende het jaar de leden van de VvE blijven informeren over lopende zaken en adviseren op het gebied van VvE gerelateerde onderwerpen.

  • Een afgeronde HBO opleiding (bij voorkeur Vastgoed & Makelaardij of een economische studie)
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Affiniteit met vastgoed, financiële zaken, juridische regelgeving en techniek
  • Goede beheersing van Microsoft Office
  • In het bezit van een geldig rijbewijs

Het is een jong bedrijf wat zich volledig richt op het beheren van VvE's. Het bedrijf in Den Haag is in 2005 opgericht en bestaat inmiddels uit 13 medewerkers.

  • Een zeer uitdagende baan in een jong team
  • Een afwisselende baan waarin vele vakgebieden samenkomen
  • Een grote mate van verantwoordelijkheid
  • Een marktconform salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring