Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Walkingfloor chauffeur (CE) bij Baetsen Containers

Start People Transport BGV Eindhoven

Standplaats
Eindhoven
Opleiding
MBO
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0004871

Als chauffeur op de walkingfloor bij Baetsen vervoer je vrachten door Nederland, Duitsland en België voor de recycling industrie. Het kunnen meerdaagse ritten zijn, waarbij je overnacht in de cabine. Het is dan vast, fulltime werk, met kans op een vast contract.
Je vertrekt vanaf de standplaats Son, vlakbij Eindhoven. Ervaring met een walkingfloor is handig, maar dit kan je ook geleerd worden als je dat graag wil. Je gaat alleen op pad, dus de verantwoordelijkheid ligt volledig bij jou. Uiteraard heb je goed contact met de planning en zijn er gelegenheden om door te brengen met je collega’s. Je slaapt in de cabine, dus vind je het belangrijk dat je hier netjes mee omgaat voordat de wagen overgaat naar een andere collega.
Benieuwd naar het salaris? Je verdient conform cao Beroepsgoederenvervoer (D-schaal), afhankelijk van je ervaring.
Wil je springchauffeur worden bij Baetsen omdat je het leuk vindt om erg afwisselend werk te hebben? Dat kan ook!

  • Je bent in bezit van rijbewijs CE, code 95 en digitale bestuurderskaart
  • Je hebt een VCA certificaat
  • Je bent bereid te overnachten als dit nodig is
  • Je kunt een aardig woordje Duits praten
  • Je bent verantwoordelijk en kunt goed zelfstandig werken.
  • Je bent oplossingsgericht en stressbestendig

Baetsen geeft de oplossing op het gebied van afvalverwerking en recycling, transport, kraanverhuur, containers, bouwstoffen, grond- en sloopwerken. Als echt familiebedrijf kent Baetsen korte lijnen.
Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat hoog in het vaandel. Cradle to cradle, groen ondernemen en een beter milieu zijn begrippen die bij Baetsen centraal staan.
De Baetsen-Groep is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een onderneming van formaat. Baetsen beschikt over meer dan 150 trekkende eenheden. Voor alles op het gebied van transport, kraanverhuur, containers, recycling, bouwstoffen, grond- en sloopwerken heeft Baetsen de oplossing, voor bedrijven, gemeenten en particulieren.
Start People Transport biedt jou volop kansen en ontwikkelingsmogelijkheden. We investeren in vakopleidingen en bijscholing.

  • Salaris conform CAO TLN
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Kans op overname
  • Opleidingsmogelijkheden