Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Warehouse medewerker

Start People Inhouse Serv - Abbott Laboratories

Standplaats
Zwolle
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0042507

Ben jij de kandidaat die wij zoeken? Voor het warehouse van Abbott Zwolle zijn wij op zoek naar een ervaren warehouse medewerker! Wil jij werken bij een innovatief bedrijf en in een logistieke functie? Lees dan snel verder.
Het warehouse van Abbott is een voorloper op het gebied van logistiek. Bij Abbott ben jij als logistiek medewerker verantwoordelijk voor een efficiënte realisatie en uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden met betrekking tot ontvangst, opslag en uitgifte van goederen. De werkzaamheden voer je voornamelijk met de electrisch pallet truck en de heftruck uit. Wellicht later ook met de reachtruck. Je werkt volgens de afgegeven planningen, zodanig dat goederen tijdig beschikbaar zijn voor verdere verwerking of verzending naar afnemers. Verder draag je de zorg voor de administratieve afhandelingen. Oftewel: afwisseling ten top!
Naast bovenstaande werkzaamheden kan je tevens ingezet worden voor allerhande logistieke werkzaamheden binnen het warehouse. Het betreft een zelfstandige functie, waarbij je allround wordt ingezet.

Heb je oog voor detail & kwaliteit en beschik je over een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Vind je het leuk om na te denken over verbetering van processen? Beschik je daarnaast over onderstaande kenmerken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Je hebt een afgeronde mbo-opleiding op niveau 3 of 4, bij voorkeur richting de logistiek
 • Je bent bereid te werken in ploegendienst. Je werkt in 2 ploegen plus. Uiteindelijk kan dit een 5 ploegendienst worden
 • Je bent besluitvaardig
 • Je bent flexibel en een echte teamplayer
 • Je hebt ervaring op de heftruck en bent bij voorkeur in het bezit van een geldig heftruck certificaat
 • Je bent fulltime beschikbaar
 • Om veiligheidsredenen is een goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift noodzakelijk

Abbott is een wereldspeler op het gebied van gezondheid en streeft ernaar mensen niet alleen een langer, maar ook een beter leven te geven. Bij Abbott werken wereldwijd circa 94.000 medewerkers in 150 landen aan een divers portfolio op het gebied van diagnostiek, medische hulpmiddelen, voeding en medicijnen. Bij Abbott heb je de mogelijkheid een positieve impact op de wereld te realiseren in een uitdagende baan met toegevoegde waarde. Je maakt deel uit van een zeer succesvolle en alom gewaardeerde organisatie die bepalend is voor de toekomst van gezondheidszorg.

Ben jij enthousiast en wil jij aan de slag bij Abbott in Zwolle? Lees hieronder wat je staat te wachten.

 • Salaris van €11,11 exclusief ploegentoeslag (vanaf 18.00 uur is het salaris ongeveer €15,93 (inclusief ploegentoeslag))
 • In eerste instantie ontvang je een tijdelijk dienstverband. Let op: Abbott is groeiende! Er liggen veel mogelijkheden voor de toekomst
 • Je bouwt 8,33% vakantiegeld op, dit komt boven op jouw salaris
 • Werken in 2-ploegendiensten plus. Dat betekend dat je voor een deel ook in het weekend wordt ingezet.
 • Je ontvangt een reiskostenvergoeding vanaf 6 kilometer (0,19 per km, max €11,40 per dag)
 • Digitale trainingen: werken bij Start People betekend ontwikkelen! Wil jij digitale trainingen doen? Dat kan via Goodhabitz!
  Daarnaast krijg jij tijdens je werkzaamheden de kans om ‘on the job’ opgeleid te worden. Op de werkvloer krijg jij hierdoor verschillende modules aangeboden om uiteindelijk volledig jouw werkzaamheden te kunnen uitvoeren.
  We hopen dat je enthousiast bent geworden en deze vacature ziet als een kans op een mooie baan! Interesse? Bel dan gerust op 038-4279605. Mailen mag ook, dat kan naar 1899@startpeople.nl