4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Warehouse operator met doorgroeimogelijkheden in Kampen (m/v)

Start People Inhouse Services - DHL Supply Chain Kampen

Standplaats
Kampen
Opleiding
MBO
Vakgebied
Overig
Vacaturenummer
4012000058

Hey you! Zoek jij een logistieke functie waarbij je fulltime aan de slag kan, waar veel afwisseling is en waar ruimte is om jezelf volop te kunnen ontwikkelen? Lees dan snel verder!

De functie die we aanbieden noemen wij Warehouse Operator, klinkt tof hé?! Is het ook! Het is een beetje een alles-in-1 functie. Als Warehouse Operator bij DHL Supply Chain in Kampen start je je inwerkperiode op onze afdeling Picking. Op deze afdeling leer je ons proces en materialen kennen. Je pickt nauwkeurig de orders die op het scherm voorbij komen. Tussendoor is er altijd ruimte voor een lolletje met je collega’s. Check hieronder het filmpje van deze toffe werkgever!

https://www.youtube.com/watch?v=nQftjaaW34g

Zodra je klaar bent met je inwerkperiode kijken we samen met jou naar je volgende stap binnen ons warehouse. Dit kan zijn op onze afdeling Inbound (goederenontvangst), Packing (verpakken van orders) of op de afdeling Shipping (verzend klaarmaken van orders). Daarnaast kun je afhankelijk van jouw wensen en behoeftes bij ons verschillende certificaten behalen, denk hierbij aan hef- en/of reachtruckcertificaat, EPT en hijscertificaat.

Check hieronder ons filmpje!
https://www.youtube.com/watch?v=nQftjaaW34g&t=42s

Heb je de concentratie van een gamer, het oplettende van een netflixer of het doorzettingsvermogen van een sporter? YES! Eén van de drie mag natuurlijk ook, of helemaal niks, maar dan moet je op zijn minst een beetje leergierig zijn en samen kunnen werken. Niet heel ingewikkeld toch? Wij een leuke collega erbij, jij een toffe baan mét doorgroeimogelijkheden, win-win! En naar die winnersmentaliteit zijn wij op zoek! O ja..voordat we het vergeten; nog wat ‘harde’ saaie functie-eisjes maar niet geheel onbelangrijk, we zullen het kort houden:

  • Je bent beschikbaar in een 2-ploegendienst, waarbij je fulltime kunt werken;
  • Je bent in het bezit van eigen vervoer om in Kampen te komen, openbaar vervoer is helaas niet mogelijk. Fietsje, brommertje, auto of lopend; opties genoeg!

DHL is actief in meer dan 220 landen wereldwijd, waardoor het ’s werelds meest internationale bedrijf is met meer dan 325.000 medewerkers. Op de locatie in de regio Zwolle worden internationale zakelijke klanten voorzien van onderdelen van onder andere scheepsmotoren. Deze goederen worden in houten kisten via lucht- of zeevracht vervoerd.
DHL vindt het belangrijk dat jij als medewerker het maximale uit jezelf kan halen. Je volgt dan ook diverse trainingen en hebt mogelijkheden om certificaten te behalen. Denk daarbij aan de hef- en reachtruck, EPT en de kolomkraan. DHL en Start People werken graag aan jouw loopbaan pad voor de komende jaren!

Geen dag is hetzelfde als Logistiek Medewerker bij DHL. Wij bieden jouw naast een uitdagende en afwisselende functie ook:

  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden op basis van de CAO van DHL;
  • Een uitstekende netto reiskostenvergoeding;
  • Bij goed functioneren een baan voor langere tijd (kans op een vaste baan!);
  • Diverse trainingen en certificaten.

Wil jij als Logistiek Medewerker aan de slag in de regio Zwolle / Kampen en de volgende stap zetten in jouw loopbaan? Reageer dan direct op deze vacature!