4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Warehouse Supervisor

Start People 's-Hertogenbosch

Standplaats
's-Hertogenbosch
Opleiding
HBO
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1319002827

Je werkt op het Distributie Centrum van onze opdrachtgever in Waalwijk . Leveranciers rijden af en aan met zendingen die moeten worden ontvangen en verwerkt, en uitgaande orders moeten met de nodige tijdsdruk verzendklaar gemaakt worden. Toch weet je als Warehouse Supervisor je hoofd koel te houden en ervoor te zorgen dat iedereen zijn taken volgens afspraak uitvoert.

Je stuurt je collega’s zodanig aan dat de werkdruk gelijk verdeeld wordt. Je bent gedreven, communicatief sterk en weet dankzij jouw inspirerende manier van coachen het beste in je medewerkers naar boven te halen.

Als Warehouse Supervisor ben je verantwoordelijk voor een specifiek deel van de inkomende en uitgaande goederenstroom in ons DC, dat in totaal 17.000 m2 beslaat. Bovendien ben je verantwoordelijk voor assemblage van goederen, afhandeling van speciale verzoeken van klanten en de juiste uitvoering ervan. Altijd rekening houdend met de afgesproken deadlines en doorlooptijden. Buiten deze werkzaamheden heb je ook dagelijks contact en overleg met Supervisors van andere warehouse-afdelingen binnen het DC in Waalwijk. Je bent direct gekoppeld aan een Customer Care-team dat werkt voor een specifiek aantal klanten.

In overleg met de Warehouse Manager, je direct leidinggevende, bepaal je prioriteiten en plan je de juiste hoeveelheid personeel en materieel in. Daarnaast zorg je voor een veilige werkomgeving. Ook ben je verantwoordelijk voor het plannen en (laten) uitvoeren van Value Added Logistics-projecten. Verder verzorg je rapportages, op basis van vooraf bepaalde KPI’s.

De klanten rekenen op een hoog kwaliteitsniveau. Daarom is het belangrijk dat je elke dag zoekt naar verbeteringen die we niet morgen, maar vandaag nog kunnen doorvoeren.

Wat breng je mee?
Uiteindelijk kan er maar één kandidaat de beste zijn. Daarom is het belangrijk dat je voldoet aan de omschrijving hieronder.

  • Je hebt minimaal een hbo-opleiding afgerond.
  • Uiteraard heb je minimaal 5 jaar ervaring in een logistieke omgeving, waarvan in elk geval 3 jaar in een leidinggevende positie.
  • Je hebt uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal en beschikt daarnaast over de juiste communicatieve vaardigheden die je zowel intern als extern inzet.
  • Je bent fulltime beschikbaar en je vindt het geen probleem om verschillende diensten te werken (tussen 7:00 en 18:00 uur).
  • Je bent gewend te werken met Microsoft Office en hebt daarvan vooral met Excel ruime ervaring.
  • Je bent resultaatgericht en werkt planmatig en accuraat.
  • Je bent in het bezit van een hef- en reachtruckcertificaat.

Voor meer informatie over de organisatie neem telefonisch ontact op met ons 073-5481220 of mail naar denbosch@startpeople.nl

Wat hebben we jou te bieden?
Werken bij onze opdrachtgever betekent elke dag werken aan de kwaliteit van Healthcare over de hele wereld, in een innovatieve en dynamische omgeving. Onze opdrachtgever daagt je uit om het beste uit jezelf te halen. Bovenal bieden ze jou veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling.

Ze bieden je een ongekend goede werksfeer, in een hecht team. Zo organiseren ze bijvoorbeeld regelmatig teamactiviteiten.

Salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn zonder meer concurrerend. Een uitstekende premievrije pensioenopbouw is onderdeel van het arbeidsvoorwaardenpakket. Daarnaast heb je, bij goed functioneren, uitzicht op een vast dienstverband.