Kies je vacature
Vindt de baan die bij jou past.
Je solliciteert
Jij stuurt ons jouw gegevens en wij gaan deze met veel interesse bekijken.
Wij hebben contact
Match jij op de vacature? Dan nemen wij snel contact op om je beter te leren kennen.
Persoonlijke kennismaking
Wil jij ons ook beter leren kennen? Dan gaan we samen een kop koffie of thee drinken.
Jij gaat van start!
Wij regelen het papierwerk en jij zet de krabbel. Welkom bij de club!
jouw baan in 5 stappen

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Weekendwerk in de logistiek op zaterdag bij Lidl

Start People 's-Hertogenbosch XL

Standplaats
Veghel
Opleiding
Overig
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
4011000060

Ben jij op zoek naar baan op zaterdag en voel jij je thuis in een logistieke omgeving?

Voor het Non food distributiecentrum van Lidl in Veghel zijnwij op zoek naar magazijnmedewerkers (m/v) die op zaterdag willen werken als zaterdaghulp. Alle non food producten die na de actieweken in de winkels van Lidl overblijven worden terug gestuurd naar het DC van Veghel. In deze functie is het jouw taak de binnenkomende goederen nauwkeurig te sorteren. Dit gebeurd o.a. door het gebruik van scanners, coderingen en handmatig telwerk.

Samen met jouw collega’s zorg je ervoor dat Lidl precies weet hoeveel producten retour zijn gekomen. Op deze manier kan Lidl beslissen wat een volgende winkelactie gaat worden.

Je bent iemand die houdt van doorwerken en het niet erg vindt te wisselen van werkzaamheden. Hoe meer inzet je toont hoe, meer werkzaamheden jou worden toevertrouwd en hoe uitdagender jouw bijbaan dus wordt. Ervaring als logistiek medewerker of productiemedewerker is niet noodzakelijk. Met de juiste instelling wordt alles jouw snel aangeleerd.

Daarnaast zijn onderstaande functie eisen op jou van toepassing:


  • Werkt nauwkeurig en gestructureerd;

  • Jij beheerst de Nederlandse taal;

  • Bent beschikbaar op zaterdag en kan in overlegwerken tijdens schoolvakanties als vakantiekracht;

  • Bent in het bezit van eigen vervoer

Zoals iedereen weet verkoopt Lidl niet alleen top kwaliteit voedingsmiddelen, maar ook diverse non-food producten, zoals bijvoorbeeld: huishoudartikelen, speelgoed en gereedschappen. Welke non-foodproducten in de winkels komen te liggen is afhankelijk van de acties die Lidl heeft. Hierdoor kunnen de producten waarmee je werkt dus telkens verschillen. Het distributiecentrum in Veghel is daarom ook niet zomaar een distributiecentrum. Op deze locatie worden alle non-foodproducten die gedurende de acties in de winkels niet zijn verkocht verzameld, gesorteerd, opgeslagen en verzonden. Met eigen vervoer is het DC goed bereikbaar vanuit bijvoorbeeld Den Bosch.

Wij bieden jou een leuke bijbaan op zaterdag en vakantiewerk gedurende de vakanties. Daarnaast kun je gedurende de vakanties Lidl biedt een Bruto uurloon van €11,68 vanaf 22 jaar en ouder. Ben je jonger dat 22? Je kan al aan de slag vanaf 17 jaar. De werktijden op zaterdag zijn van 07:00 tot 16:00 uur.