Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Werkvoorbereider

Start People Roermond

Standplaats
Venlo
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Bouw
Vacaturenummer
1AV0031004

Werken bij een wereldwijde specialist in semi permanente bouw? Projecten van A tot Z regelen? Dit is ECHT iets voor jou!

Wat ga je doen?
In deze fulltime functie start je tussen 07.00 uur en 09.00 uur op kantoor in de regio Venlo / Roermond met het inventariseren van de benodigdheden voor het project waar je aan werkt. Dit doe je door tekeningen uit te werken en daar calculaties op los te laten. Omdat jij als werkvoorbereider de plannen opstelt voor de projecten, de korte termijn planning opstelt en de bouwtechnische administratie van het project verzorgt, ben je continu op de hoogte van wat er moet gebeuren. Met deze kennis onderhoud jij contact met de uitvoerder op locatie, leveranciers, onderaannemers en andere belanghebbenden.

Je bent voor belanghebbenden ook een belangrijk adviesorgaan. Door jouw kennis kun je meedenken en oplossingen aanleveren. Je hebt projecten veelal in Nederland, maar het kan ook zijn dat je projecten in Duitsland hebt. Projecten verder weg kunnen gepaard gaan met overnachtingen. Tijdens al je projecten leef je richtlijnen na en volg je de werkinstructies en procedures op het gebied van kwaliteit en veiligheid.

Wie ben jij?

  • Mbo / hbo bouwkunde;
  • Ervaring in de functie van werkvoorbereider;
  • Jij bewaart overzicht, omdat je aan meerdere projecten tegelijk werkt;
  • Jij hebt oog voor kwaliteit;
  • Naast de Nederlandse taal beheers je Duits en Engels.

Wie zijn wij?
Als specialist in demontabel bouwen produceren en verhuren wij tenten voor evenementen, maar ook gebouwen die tijdelijk geplaatst worden. Dit kan bijvoorbeeld een tijdelijke locatie van een supermarkt zijn. Overal waar tijdelijk ruimte nodig is, duiken wij op!

Door onze kennis en ervaring verzorgen wij het hele proces van ontwerp tot aan plaatsing en de aftersales. Wij bedienen klanten in onder andere Nederland, Engeland, Oostenrijk, Duitsland, Frankrijk en België. Ons bedrijfsbureau bestaat uit 15 collega’s, waar jij een van de twee werkvoorbereiders bent.

Wat krijg je van ons?

  • Afhankelijk van jouw ervaring een salaris tussen €2500 en €3800 bruto per maand;
  • Meteen een tijdelijk contract bij de opdrachtgever;
  • 24 vakantiedagen;
  • Een baan met veel verantwoordelijkheid en hele mooie projecten;
  • Een uitlaatklep voor al je kennis en ervaring!

Ben jij die werkvoorbereider die elk project tot een succes brengt? Waar wacht je nog op?!