Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

winkelmedewerker

Start People Maastricht

Standplaats
Maastricht
Opleiding
Overig
Vakgebied
Commercieel
Vacaturenummer
1AV0068671

Altijd al jouw liefde voor mode willen uiten in een luxueuze kledingwinkel? Dan is dit jouw kans!

Jij bent een enthousiaste collega die het leuk vindt om klanten van kledingadvies te voorzien en je bent bereid net wat extra’s te geven voor de klant. Klanttevredenheid en service staat bij jou hoog in het vaandel. Jij zorgt dat klanten met een mooie set de deur uit gaan maar ook zeker nog een keer terug willen komen!

  • Je hebt affiniteit met de mode;
  • Je bent communicatief sterk;
  • Je bent flexibel inzetbaar;
  • Je vindt het niet erg om tijdens vakanties, tijdens koopavonden en in de weekenden te werken of in te vallen.

Het betreft een modewinkel met luxueuze merken en toonaangevende mode. In de sfeervolle winkel in het centrum van Meerssen helpen de vakkundige modestylisten bezoekers met passie om ze te informeren over nieuwe trends. Hierbij staat persoonlijke aandacht en service hoog in het vaandel. Je komt te werken in een super gezellig team!

Het bedrijf is gemakkelijk bereikbaar via de snelweg vanuit Maastricht, Heerlen, Sittard & Geleen.

  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
  • Een salaris conform de CAO;
  • Je komt te werken in een dynamisch en groeiend bedrijf;
  • Een Fulltime functie met uitzicht op vast dienstverband.

Enthousiast geworden van deze vacature? Solliciteer dan direct en wie weet start jij vanaf volgende maand op deze functie!