4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Winkelmedewerker Bouwmaat Den Bosch vakantiekracht (m/v)

Start People 's-Hertogenbosch XL

Standplaats
's-Hertogenbosch
Opleiding
MBO
Vakgebied
Horeca
Vacaturenummer
4011000118

Ben jij iemand die graag omgeven is door klanten en bouwmaterialen? Dan is dit wellicht dé baan voor jou! Bij Bouwmaat zijn wij op zoek naar een parttime kracht die zowel klanten te woord kan staan als orders kan samenstellen. Door de (vakantiewerk) werkzaamheden die jij uitvoert worden klanten zowel in het magazijn als thuis zo snel mogelijk geholpen. Jouw taken bestaan onder andere uit:

  • Onderhouden van de vestiging
  • (online) orders samenstellen
  • Controleren van orders met bijbehorende bonnen
  • Vragen van klanten beantwoorden

Binnen Bouwmaat zijn wij opzoek naar een kracht die zowel goed en netjes de klant te woord kan staan als iemand die fysiek werk aankan. Het kan namelijk voorkomen dat jij als werknemer de klant moet helpen om balken of zakken mortel mee in te laden.
Jij kunt jezelf herkennen in de volgende punten:

  • Je kunt nauwkeurig en gestructureerd werken
  • Je bent collegiaal
  • Je hebt affiniteit met klussen/bouwen
  • Je bent representatief (kunt netjes omgaan met klanten/klantenservice)
  • Fysiek werk is geen probleem
  • Je hebt enige kennis van materialen uit de bouwsector

Bouwmaat is dé Nederlandse groothandel voor bouwmaterialen. Het assortiment is heel divers. Zo heeft het onder andere alles op het gebied van bouw, hout, gereedschappen, etc.
Bouwmaat heeft niet alleen een eigen merk wat topkwaliteit materiaal bevat, zo heeft het ook vele samenwerkingen met anderen merken. Voor ieder wat wils. Naast fysieke winkels beschikt Bouwmaat ook over een webshop. De webshop is 24/7 bereikbaar en bestaat uit bijna 14.000 artikelen, hiermee is het de grootste webshop in bouwmaterialen. Bouwmaat Den Bosch is gevestigd op bedrijventerrein de Rietvelden en is daarom makkelijk te bereiken vanuit Tilburg of Nijmegen.

Wij bieden jou een werkplek in een erg leuk team binnen een dynamisch bedrijf waarin je veel kennis kunt opdoen over bouwmaterialen. Het betreft hier een tijdelijk dienstverband

Wacht niet langer! Word jij onze bouwmaat?