Kies je vacature
Vindt de baan die bij jou past.
Je solliciteert
Jij stuurt ons jouw gegevens en wij gaan deze met veel interesse bekijken.
Wij hebben contact
Match jij op de vacature? Dan nemen wij snel contact op om je beter te leren kennen.
Persoonlijke kennismaking
Wil jij ons ook beter leren kennen? Dan gaan we samen een kop koffie of thee drinken.
Jij gaat van start!
Wij regelen het papierwerk en jij zet de krabbel. Welkom bij de club!
jouw baan in 5 stappen

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Winkelmedewerker / Hooradviseur

Start People Rotterdam

Standplaats
Schiedam
Opleiding
MBO
Vakgebied
Commercieel
Vacaturenummer
1AV0009862

Als Verkoopadviseur ben jij het eerste aanspreekpunt voor de klanten van onze opdrachtgever.. Je zult direct ervaren dat geen dag hetzelfde is.
Wist je dat onze klanten wel van een feestje houden? Gelukkig wordt het dragen van gehoorbescherming tijdens festivals steeds normaler en populairder. Want een blijvende piep in je oren wil je écht niet! In de functie van Verkoopadviseur help jij je klant aan de beste oplossing op het gebied van (op maat gemaakt) gehoorbescherming. Met behulp van siliconen materiaal maak je een mooie afdruk van de oren van je klant. De mal stuur je naar het laboratorium. Op basis hiervan wordt de gehoorbescherming gemaakt. Je kunt je dus wel voorstellen hoe belangrijk het is dat de afdruk secuur wordt gemaakt.
Maar er zijn ook klanten die zich zorgen maken om hun gehoor of klanten die problemen ervaren met hun hoortoestel. Zij willen graag een beetje advies van jou als specialist. Nadat je jouw klanten een warme, versgemalen kop koffie aangeboden hebt, ga je met hen in gesprek. Je neemt met een half woord geen genoegen, maar vraagt door tot je de werkelijke klantvraag bepaald hebt. Je adviseert je klanten over de werking en de voordelen van de producten en zorgt ervoor dat ze tevreden de deur uitlopen.
Naast het adviserend verkopen wordt er ook een beroep gedaan op jouw plan- en organisatie skills. Denk aan agendabeheer, administratie en telefoonaanname.

  • Minimaal een afgeronde HAVO of MBO-3 opleiding
  • Minimaal 32 uur per week beschikbaar
  • Willen werken op koopavond en/of zaterdag
  • Recente werkervaring in de Retail is een pre
  • Woonachtig in de omgeving van Rotterdam

Als marktleider in de hoorbranche geloven wij in een maatwerk oplossing voor iedereen. Dat is iets dat ons onderscheidt in de markt. Bij de opdrachtgever zijn wij ervan overtuigd dat professionele hoorzorg alleen door professionals aangeboden kan worden. De opdrachtgever telt maar liefst 750 van deze professionals! Zij gaven onze opdrachtgever als werkgever gemiddeld een 8,3 in ons laatste medewerkerstevredenheidsonderzoek. Trots!
Wat wij vragen? Drive, energie en toewijding
Wat we bieden? Een compleet Traineeship en ruime ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden
Goede deal?

  • Leren en werken bij de marktleider in de hoorbranche
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Alles leren over de nieuwste technieken en de meest geavanceerde hooroplossingen
  • Persoonlijke groei dankzij intensieve coaching
  • Parttimebaan of fulltime