Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Winkelslager

Start People Weert

Standplaats
Weert
Opleiding
MBO
Vakgebied
Overig
Vacaturenummer
1AV0025576

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een slager die aan de slag gaat aan voor minimaal twaalf weken. Het betreft dus een tijdelijke baan waarbij je werkzaam bent op meerdere locaties in Weert en omgeving.

Wat ga je doen?
Bij alles wat jij doet, zorg jij dat jouw afdeling volledig in dienst staat van die ene persoon waar het bij de opdrachtgever altijd om draait: de klant. Jij wilt voor klantvriendelijkheid geen 9 scoren, maar een 9,5. Jij denkt elke dag dat het nóg beter kan. Ben jij zo iemand? Dan zoeken we jou.

Als winkelslager coördineer je de dagelijkse werkzaamheden. In onze volledig ambachtelijke slagerij bewerk je zowel varkensvlees als rundvlees voor, maakt het verkoopgereed en verkoopt het. Daarbij zal je ook verantwoordelijk zijn voor de verkoop van vers bereide maaltijden die aangeboden worden door de afdeling. Natuurlijk adviseer je de klanten over de producten en kun je ze vertellen wat de optimale bereiding is. Want zo ben jij: je stelt de klanten centraal en doet je uiterste best om hun wensen te vervullen. Vandaar ook dat de schappen, vakken en vitrines altijd gevuld zijn. Je zorgt voor promotieactiviteiten die passen bij het moment en bij de behoefte van de klant.

Natuurlijk ben jij iemand die 100% aandacht heeft voor de klant. Je bent iemand die graag een stapje extra zet. Je wilt het beste uit jezelf en je team halen en dus wil je nieuwe dingen leren. Jij stopt veel energie in je werk, omdat je er veel voldoening uit wilt halen. Zo zit jij in elkaar. Jouw inspanningen verdienen mooie resultaten. Dat ben je waard. Je denkt graag mee over hoe het nóg beter kan voor de klant. En je denkt in kansen om resultaten te verbeteren en omzet te verhogen. Je hebt veel productkennis, omdat je de klanten goed wilt informeren.

En verder:

  • Heb je een afgeronde slagersvakopleiding (SVO) op minimaal mbo-niveau.
  • Beschik je over werkervaring als slager.

Onze opdrachtgever is een een supermarktketen bekend in heel Nederland. Ze zoeken voor de vestigingen in Weert, Heythuysen en Nederweert een slager.

De vestigingen zijn goed te bereiken vanuit Weert, Roermond en Sittard.

  • Een tijdelijk baan vanaf week 32 voor +- 12 weken of langer
  • Een fulltime job
  • CAO Levensmiddelen
  • Salaris € 9,70 - € 13,79 afhankelijk van leeftijd en ervaring.
  • Een gezellige werkomgeving.