Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

woonbegeleider gehandicaptenzorg parttime

Start People Medi Interim Noord Nederland

Standplaats
Heerenveen
Opleiding
HBO
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0033857

Jij krijgt een glimlach op je gezicht om professionele begeleiding te geven aan acht dames.

Jij geeft samen met je collega begeleiding aan acht dames met een verstandelijke beperking in de leeftijd van 34 tot 75 jaar, met moeilijk verstaanbaar gedrag. Deze dames krijgen een voorspelbaar, herkenbaar, zinvol en gevarieerd dagprogramma aangeboden. Als professional houdt je rekening met wat deze cliënten aankunnen en ontwikkel je zoveel mogelijk de zelfstandigheid.
Er vinden veel activiteiten buiten plaats in een bosrijke omgeving en ook is er een zwembad vlakbij waar deze dames graag gebruik van maken.

 • Jij bent het aanspreekpunt voor verwanten, ouders, behandelaren en externe partijen;
 • Jij zorgt voor het dagprogramma;
 • Jij stelt de rapportage’s op die gericht zijn naar het behandelplan en de dagelijkse overdracht;
 • Jij neemt actief deel aan overleggen met je team en externe instanties.
 • Jij draait mee in het rooster en werkt 2,5 ; 6,5 of 8 urige diensten. Per week kun je 2 dagdelen blokkeren dat je niet beschikbaar bent. Nachtdiensten behoren niet tot je rooster.

Jij bent iemand die goed samen kan werken en blijft de samenwerking opzoeken met je collega's. Je gaat werken met een doelgroep die intensieve begeleiding nodig heeft. Jij durft zelfstandig beslissingen te nemen en bij plotselinge veranderingen of agressie weet jij in te grijpen zodat je ieders veiligheid niet uit het oog verliest. Daarnaast verwachten we dat je in het bezit bent van:

Een afgeronde zorgopleiding opMBO- 4 of HBO niveau.

Wij vragen een Verklaring omtrent Gedrag voor je aan, deze is verplicht voordat je van start kan gaan!

Je komt te werken bij een Zorggroep die bestaat uit verschillende zorgonderdelen. Er wordt zorg en ondersteuning geboden aan mensen met een grote mate van kwetsbaarheid en een verstandelijke beperking. Wij helpen bewoners om hun leven te leiden, op hun plek in de samenleving.

Je komt te werken in een team waar ruimte is voor ontwikkeling, eigen inbreng en zelfstandigheid. Daarnaast ontvang je:

 • De inschaling is volgens de cao gehandicaptenzorg, FWG 40 (afhankelijk van de werkervaring minimaal €1963,00 tot €2902,00 bruto per maand op basis van 38 uur per week)
 • Een tijdelijk dienstverband van 4 maanden voor 24-28 uur per week;
 • Over je bruto salaris ontvang je vakantietoeslag;
 • In het weekend, avonds en ’s nachts ontvang je onregelmatigheidstoeslag;
 • Gerichte trainingen en cursussen zoals weerbaarheid, medicatie en epilepsie.
 • Reiskostenvergoeding voor woon- werk verkeer van €4,80 netto per dag;
 • De locatie is gevestigd in Beetsterzwaag, circa 18 minuten rijden vanaf Heerenveen en 36 minuten vanaf Groningen.

Word jij onze nieuwe collega? Reageer dan snel via de onderstaande button 'solliciteren' en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op!