Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Woonbegeleider GGZ

Start People Medi Interim Haarlem

Standplaats
Haarlem
Opleiding
MBO
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0024798

Sta je stevig in je schoenen en beschik je over goede contactuele eigenschappen? Wil je de beste zorg en begeleiding leveren aan cliënten met een psychische kwetsbaarheid? Lees dan snel verder!

Voor onze opdrachtgever in Haarlem zijn we op zoek naar een fulltime woonbegeleider GGZ voor 36 uur per week.

De doelgroep bestaat uit cliënten met een psychiatrische kwetsbaarheid die zowel individueel als in groepsverband wonen. Daarnaast wonen een aantal cliënten individueel in de wijk rondom de locatie. De cliënten krijgen ambulante begeleiding. Je werkt vanuit een kantoor en gaat vanuit het kantoor naar de cliënten toe. De cliënten wonen in de buurt van de locatie. Er is geen auto beschikbaar, maar er zijn wel fietsen op de locatie.

In je functie als woonbegeleider heb je een belangrijke signalerende taak en bied je begeleiding op alle aspecten en levensgebieden uit het begeleidingsplan. Je komt te werken in een team met collega’s in de functie van woonbegeleider en persoonlijk begeleider. Voor de cliënten ben je het eerste aanspreekpunt en levert samen met collega’s een waardevolle bijdrage aan complexe casuïstiek. Daarnaast lever je een bijdrage aan intervisie.

Als woonbegeleider ben je oprecht geïnteresseerd in de belevingswereld van cliënten met een psychische kwetsbaarheid. Je hebt een visie en wil graag een bijdrage leveren aan de gezondheid en het welzijn van cliënten met complex en onbegrepen gedrag. Het is belangrijk dat je handelt op basis van vertrouwen en gelijkwaardigheid. Je bent besluitvaardig en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je kent de mogelijkheden en grenzen van je professionele handelen en kunt de cliënten een gevoel van veiligheid bieden.

De locatie is goed bereikbaar met zowel auto als openbaar vervoer vanaf Amsterdam, Alkmaar, Hoofddorp, Leiden en Schiphol.

  • in bezit van een diploma MBO niveau 4 in de richting zorg en welzijn, bij voorkeur SPW of MMZ;
  • bevoegd en bekwaam in medicatieverstrekking;
  • aantoonbare ervaring en affiniteit binnen de GGZ en/of met de doelgroep cliënten met psychische kwetsbaarheid;
  • beschikbaar voor 36 per week voor de locatie in Haarlem;
  • bereidheid om onregelmatige diensten te werken (dag-, avond- en weekenddiensten - geen nachtdienst).

Een screening maakt deel uit van onze selectieprocedure. Dat houdt in dat je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan kunt vragen.

Onze opdrachtgever heeft verschillende locaties in Haarlem en omgeving. Er worden verschillende vormen van ondersteuning aangeboden aan cliënten met een psychische kwetsbaarheid. Afhankelijk van de zorgvraag kan de ondersteuning gericht zijn op een of meerdere levensgebieden. Het vergroten van welbevinden van cliënten blijft steeds het doel van de organisatie.

Je komt te werken in een lerend team met enthousiaste collega’s. Je krijgt veel vrijheid als het gaat om de begeleiding van jouw cliënten en hebt autonomie bij het nemen van beslissingen. Binnen de organisatie is veel aandacht voor je ontwikkeling.

Wil je meer inzicht krijgen in jouw loopbaanmogelijkheden en vervolgstappen in jouw carrière? Of je nu student, starter, doorstromer of herintreder bent, neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken!

  • salariëring conform cao GGZ schaal 40 (tussen de € 1.898 en € 2.949 op basis van een 36-urige werkweek), aansluitend bij jouw opleiding en werkervaring;
  • een tijdelijk dienstverband voor in ieder geval 2 maanden;
  • beschikbaar voor 36 uur per week;
  • vakantiegeld, vakantiedagen (waarvan vijf bovenwettelijke vakantiedagen op fulltime basis) en onregelmatigheidstoeslagen;
  • pensioenregeling;
  • een tegemoetkoming in de reiskosten;
  • scholingsmogelijkheden om jouw deskundigheid op peil te houden en toegang tot onze digitale leeromgeving om leuke trainingen en cursussen te volgen.

Na je sollicitatie nemen we telefonisch contact met je op voor een eerste kennismaking en nemen we je wensen door. Het eerste kennismakingsgesprek voeren we digitaal. Je ontvangt een link per mail waarmee we op een eenvoudige manier een videogesprek kunnen voeren. In het gesprek gaan we nader in op je wensen, vertellen we je over onze werkwijze en bespreken we de mogelijkheden voor samenwerking met je. We hechten veel waarde aan persoonlijk contact in onze samenwerking. Je kunt persoonlijke begeleiding van een vaste contactpersoon verwachten.

Ben je op zoek naar een afwisselende en uitdagende functie als woonbegeleider? Grijp dan nu je kans en reageer vandaag nog door je cv en motivatie naar ons te sturen. Voor meer informatie of vragen over deze vacature, kun je contact opnemen via 5730@startpeople.nl of 023-5125330.