Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Woonbegeleider kleinschalig wonen

Start People Medi Interim Haarlem

Standplaats
Purmerend
Opleiding
MBO
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0003635

Heb je gevoel voor welzijn en sfeer en ben je op zoek naar werk waarin je veel persoonlijke aandacht kunt geven? En heb je affiniteit met cliënten met dementie? Lees dan snel verder!

Voor onze opdrachtgever in Purmerend zijn we op zoek naar een parttime Woonbegeleider kleinschalig wonen voor minimaal 24 uur per week (meer uren in overleg mogelijk).

In je rol als Woonbegeleider ben je verantwoordelijk voor de verzorging, begeleiding en verpleging van cliënten in een woonzorgcentrum.Bij de start van de dag ben je voornamelijk bezig met de persoonlijke verzorging van de bewoners. Zij moeten allen weer fris voor de dag verschijnen en afhankelijk van de persoonlijke zorgvraag zal je hier ook handelingen verrichten. Daarnaast is er ook een verpleegkundige die de ronde maakt. Je wordt ondersteund door een 'vliegende keep' die helpt bij de piekmomenten. Daarnaast zijn er ook vrijwilligers die als gastheer/-vrouw optreden en dagbesteding verzorgen. Samen runnen jullie het 'huishouden'. Ook de bewoners die hier nog toe in staat zijn zullen helpen met bijvoorbeeld huishoudelijke klusjes.

De locatie is goed bereikbaar voor zowel openbaar vervoer als auto.

  • in bezit van een diploma MBO niveau 4 in de richting zorg en welzijn;
  • werk- of stage-ervaring met het verrichten van ADL-taken, zoals wassen, aankleden en steunkousen aan- en uittrekken;
  • bekendheid met en bereid om bevoegd- en bekwaamheden te behalen voor het verrichten van verpleegtechnische handelingen.

Een screening maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Dit houdt in dat je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan kunt vragen.

  • salariëring conform CAO VVT schaal 40 (minimaal € 1.940,07 en maximaal € 2.870,58 o.b.v. 36 uur per week), op basis van opleiding en werkervaring;
  • tijdelijk dienstverband voor 24 uur per week (meer uren in overleg mogelijk);
  • vakantiegeld, vakantiedagen (waarvan vijf bovenwettelijke vakantiedagen op fulltime basis) en onregelmatigheidstoeslagen;
  • de mogelijkheid om te te blijven ontwikkelen door onbeperkte toegang tot online leeromgeving van GoodHabitz en mogelijkheid om trainingen te volgen om je deskundigheid op peil te houden, zoals tillen en verplaatsen, dementie en verpleegtechnische handelingen.

Ben je op zoek naar een uitdagende functie in een inspirerende organisatie? Grijp dan nu je kans en stuur je (open) sollicitatie.
Heb je of volg je een zorg gerelateerde opleiding? Ook dan nodigen we je uit om te reageren op onze vacatures of een open sollicitatie te sturen.

Mocht je vragen hebben over deze vacature, dan kun je contact opnemen via 5730@startpeople.nl of 023-5125330.

Onze opdrachtgever is een kleine organisatie waarbij de behoeften van bewoners en cliënten centraal staan. Je komt te werken in een zelforganiserend team met betrokken collega's en hebt veel eigen regie. Binnen het team is geen hiërarchie en heerst een informele werksfeer. Vanwege de snelle ontwikkelingen in de zorg, zijn er volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen binnen deze organisatie.

In een warme en huiselijke sfeer wordt zorg en begeleiding geboden aan ouderen op woon-/zorglocaties, maar ook aan zelfstandig wonende ouderen in de omgeving van de locaties. Daarnaast is er dagbesteding voor ouderen. Samen met familie, mantelzorgers en vrijwilligers wordt zoveel mogelijk maatwerk geleverd aan de cliënten.

Start People Medi Interim is een arbeidsmarktspecialist in de gezondheidszorg met een landelijk netwerk. Vanuit onze vestiging in Haarlem bedienen wij opdrachtgevers in o.a. omgeving Alkmaar, Amsterdam, Haarlem, Purmerend, Hoorn, Den Helder en omliggende plaatsen. We hebben een uitgebreid netwerk en kennen vrijwel alle zorg- en welzijnsorganisaties in Noord-Holland.