Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Woonbegeleider parttime Rotterdam

Start People Medi Interim Zuid Holland

Standplaats
Vlaardingen
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0044601

Naar het vermogen van onze bewoners zal een ieder taken hebben die er voor zorgen dat er een harmonieuze en evenwichtige woonsituatie zal zijn. Het ontwikkelen van hun mogelijkheden en het leren omgaan met de beperkingen vraagt om een open en eerlijke benadering met ruimte voor ieders karakter.
Een verstandelijke beperking vraagt om een goed evenwicht tussen ondersteuning en zelfstandigheid. Daarbij worden cliënten gestimuleerd om nieuwe uitdagingen aan te gaan. De bewoners hebben vijf dagen per week externe dagbesteding.

Het brengen van structuur en duidelijkheid heeft een positief effect op het gevoel van welbevinden. Ruimte, aandacht en ondersteuning voor vrijetijdsbesteding is daarom van belang.

Als jij bovenstaande allemaal begrijpt en omarmt dan maken we graag kennis met je!

Herken jij jezelf daarnaast in het volgende profiel:

  • Je bent leergierig en oprecht geïnteresseerd in mensen.
  • Je vindt het leuk om in huiselijke sfeer jongeren te ondersteunen bij praktische taken en tegelijkertijd structuur aan te brengen en een luisterend oor te bieden.
  • Je hebt geen problemen met het werken in een 24 uurs voorziening. (nachtdienst)
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je houdt van overleggen maar je durft ook de verantwoordelijkheid te nemen en te beslissen.
  • Je kan goed reflecteren op je eigen handelen.

  • Je hebt een afgeronde opleiding MMZ, persoonlijk begeleider, social work etc;
  • Je hebt kennis van en ervaring in het werken met mensen met een licht verstandelijke beperking en/of een psychiatrisch ziektebeeld;
  • Je ben een teamspeler maar ook goed in staat zelfstandig te werken;
  • Je hebt een pro actieve houding en staat stevig in je schoenen.

De organisatie is een jonge organisatie die, in kleinschalige woonvormen, Begeleid en Beschermd Wonen biedt aan (jong)volwassen met een licht verstandelijke beperking en/of een psychiatrisch ziektebeeld. We ondersteunen onze bewoners om hun doelen te bereiken op weg naar een zo gelukkig, stabiel en zelfstandig mogelijk leven als dat voor hen haalbaar is. In onze huizen bieden we een veilige, gestructureerde en warme omgeving waar ruimte en aandacht is voor iedere individuele bewoners als ook voor het groepsproces. Voor onze woningen in Vlaardingen, Maassluis en Rotterdam (Hoogvliet) zijn we per direct op zoek naar leuke begeleiders.

dagdienst: 0700 - 1500
avonddienst: - 1500 - 2300
slaapdienst: 2300 - 0700

Wij bieden je: werken in een prettig team met een informele sfeer. Je krijgt bij ons de kans om te leren en je verder te ontwikkelen. Daarnaast bieden we natuurlijk een marktconform salaris en trainingen op het gebied van medicatieverstrekking, BHV, agressie hantering, psychiatrie en LVB.

Een leuke, afwisselende en tijdelijk dienstverband met uitzicht op indiensttreding bij de organisatie.
Parttime of fulltime beschikbaarheid van minimaal 16 uur per week;
Mooie aanvulling op je CV;
Een gratis account bij GoodHabitz waarmee je meer dan 100 trainingen kunt volgen.