Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Woonbegeleider talententeam parttime

Start People Medi Interim Deventer

Standplaats
Beekbergen
Opleiding
MBO
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0012918

Heb jij als woonbegeleider graag een actieve rol in het dagelijkse leven van de cliënten? En zorg jij er samen met je collega's voor dat de cliënt in zijn directe omgeving goed kan functioneren?

Samen met je collega’s ondersteun je de cliënten van dag tot dag in hun intensieve begeleidingsvraag. Je zorgt voor een goede opstart, biedt structuur, duidelijkheid en veiligheid. Door buiten gebaande paden te treden lukt het jou om de kansen en mogelijkheden van de cliënten zo optimaal mogelijk te benutten. Je laat je hierin leiden door het individuele plan van de cliënt, dat is opgemaakt door de cliënt, de persoonlijk begeleiders en de gedragswetenschapper. Er is een duidelijk dagprogramma aanwezig dat opgevolgd moet worden.
Samen met de cliënt ben je voortdurend op zoek naar haalbare doelen, hoe uitdagend dat soms ook is. Je geeft de beste passende zorg en weet complex gedrag te de-escaleren en managen, waardoor er ruimte ontstaat voor persoonlijke ontwikkeling van de cliënt; Dit doe je op een creatieve manier met lef, visie en passie voor de doelgroep. Wij vinden het belangrijk dat cliënten zich maximaal kunnen ontplooien en zo volwaardig mogelijk kunnen deelnemen aan de maatschappij. Met de cliënt werk je daarvoor aan gestelde doelen, maar jullie gaan samen ook gewoon ergens een kopje koffie drinken op een terras.

Doordat je op diverse groepen aan de slag gaat, heb je de mogelijkheid om te ontdekken welke doelgroep het beste bij jou talenten past. Je bent in beeld bij jouw leidinggevende, zodat jullie samen kunnen kijken waar jouw persoonlijke kracht ligt. Via onze app geef je aan op welke dagen je beschikbaar bent en in overleg met jou plannen we je in op de diensten.

 • Je hebt ervaring met de doelgroep met licht verstandelijk beperkte cliënten en ernstige gedragsproblemen
 • Je weet de weg snel te vinden als je op een nieuwe groep staat
 • Je bent in het bezit van een diploma spw, sph of een andere agogische opleiding op minimaal niveau 4

Daarnaast herken je jezelf in de volgende persoonlijke kenmerken:

 • Je bent een enthousiaste, proactieve teamspeler;
 • ambitieus in het halen van doelen met de cliënten op een liefdevolle manier, met geduld en humor;
 • duidelijk en open in communicatie en het geven en ontvangen van feedback;
 • ruimdenkend, leergierig en vindingrijk.

De locatie in Beekbergen waar je gaat werken is goed te bereiken vanuit Deventer, Zutphen, Arnhem en Apeldoorn.
Pluryn is een gehandicaptenorganisatie die jongeren en volwassen ondersteunt bij het vergroten van een volwaardige plek in de samenleving. Iedereen krijgt bijpassende hulp in de vorm van wonen, leren of vrijetijd. Dit doen zij vanuit 140 locaties in de provincie Gelderland, Limburg, Brabant

 • Je wordt ingeschaald in functiegroep 40 conform CAO Gehandicaptenzorg (Max. €17,49 per uur), De inschaling is afhankelijk van je werkervaring;
 • Via onze app kan je zelf aangeven wanneer je graag wil werken;
 • Een tijdelijke overeenkomst van zes maanden voor minimaal 12 uur in de week. Meer uur werken is mogelijk en afhankelijk van je beschikbaarheid.
 • Werk je in de avonden en weekenden dan ontvang je een onregelmatigheidstoeslag confrom de CAO;
 • Reiskostenvergoeding € 0,19 per kilometer;
 • Wij bieden functie gerelateerde (bij)scholingen zoals medicatie, wondzorg, voorbehouden handelingen, til- en transfertechnieken, BHV en reanimatie.