Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Zaagmachine Operator

Start People Eindhoven XL

Standplaats
Veghel
Opleiding
Overig
Vakgebied
Techniek
Vacaturenummer
1AV0024887

Als operator zaagmachine houd jij je dagelijks bezig met het machinaal bewerken en op maat maken van stalen, balken en platen. Jij zorgt ervoor dat alle metalen materialen volgens de wensen van de klant worden bewerkt. Dit kan inhouden dat jij de materialen op maat zaagt, maar ook dat je het eindproduct machinaal straalt. Iedere klant heeft weer andere wensen en eisen en aan jou de taak om te zorgen dat de klant de juiste materialen geleverd krijgt! Wanneer de materialen op de juiste manier bewerkt zijn, worden deze klaargemaakt voor levering aan de klant. Jouw collega’s dragen zorg voor het verzamelen van de juiste materialen voor de juiste klant. De materialen worden verzameld en gebundeld, waarna ze in de vrachtwagens worden geladen om te leveren.

Wat maakt jou een geschikte medewerker zagen en metaalbewerking? Allereerst is het belangrijk dat je een positieve werkhouding meebrengt. Je bent gemotiveerd en weet van aanpakken. Het is belangrijk dat je reeds ervaring hebt met mechanische bewerking. Je bent per direct en fulltime beschikbaar en bereid om in ploegen te werken.

thyssenkrupp is een wereldwijd concern waar je veel kunt leren en waar veel ruimte is voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Het gehele jaar wordt er geïnvesteerd in teambuilding, door het organiseren van borrels en gezamenlijke activiteiten. Je komt te werken in een leuk en divers team, waar je goed ingewerkt wordt. thyssenkrupp bevindt zich aan de A50 in Veghel en is daardoor goed bereikbaar vanuit: Den Bosch, Eindhoven, Helmond, Gemert en Best.

Nog enkele voordelen:

  • Een fulltime dienstverband
  • Contract voor bepaalde tijd, met kans op vaste aanstelling bij goed functioneren bij de opdrachtgever na 7 maanden
  • Een startsalaris tussen €2000,- en €2200,- bruto per maand, afhankelijk van relevante opleiding en werkervaring;
  • Ploegentoeslag van 122,5% bovenop jouw uurloon.
  • Een account op mijn.startpeople.nl, waar jij in een online omgeving jouw contract, loonstroken en verlofdagen kunt zien, contact kunt opnemen met jouw contactpersoon, declaraties kunt indienen en alle informatie omtrent jouw baan bij Thyssenkrupp kunt vinden.
  • 8,33% vakantiegeld, waarvan 0,33% netto uitgekeerd;
  • Reiskostenvergoeding vanaf 10 km enkele reis van €0,19 per kilometer, tot €6,00 per dag.
  • Een account bij GoodHabitz, waar jij onbeperkt toegang krijgt tot meer dan 100 online cursussen en trainingen. Gaat jouw interesse dus verder dan farmacie alleen? Bij Goodhabitz kun je je kennis uitbreiden op gebied van Microsoft Office, effectiviteit, taal, communicatie, psychologie, management, gezondheid, commercie, productiviteit of social media;