Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Zaakbegeleider Overheid

Start People Assen Overheid

Standplaats
Groningen
Opleiding
HBO
Vakgebied
Overheid
Vacaturenummer
1AV0029732

Als Zaakbegeleider binnen de Rijksoverheid begeleid je bewoners in het aardbevingsproces in Groningen.
In deze functie kun je een maatschappelijke rol spelen in de aardbevingsproblematiek. Je zorgt dat het proces goed verloopt en houdt nauw contact met de bewoners in jouw caseload. Je bent het eerste aanspreekpunt bij vragen over het proces en de ontwikkelingen.

De bewoner doet een melding van schade bij het Serviceloket. Vervolgens wordt door de afdeling planning een afspraak met de bewoner en de zaakbegeleider ingepland.
Gemiddeld heeft een zaakbegeleider twee à drie opnames per dag. Samen met de schade-expert zal je bij de bewoner langsgaan, waar de schade-expert zich bezighoudt met de schade en jij als zaakbegeleider met het proces.

Wij vinden het belangrijk dat je ervaring hebt opgedaan binnen een zelfstandige functie. In de functie van Zaakbegeleider ben je namelijk veel onderweg en ben je verantwoordelijk voor een eigen caseload.

De startdatum is maandag 26 oktober 2020!

Je beschikt over een afgeronde HBO-opleiding. Dit is een harde eis!
Je hebt ervaring binnen een functie waarbij je intensief klantcontact hebt (gehad). Ook heb je ervaring met het voeren van weerstandsgesprekken.

Verder:

  • Je bent communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk
  • Je hebt een overtuigende houding en bent besluitvaardig
  • Je bent je bewust van de belangen in de omgeving
  • Je kunt goed analyseren
  • Je kunt goed functioneren in een stressvolle en dynamische werkomgeving

Belangrijk: je bent in het bezit van een rijbewijs én een eigen auto. Je zal in jouw eigen auto op pad gaan!

Het is een fijne organisatie met een informele werksfeer en een leuke groep collega's.

De functie van Zaakbegeleider is uitgezet voor 7 maanden. Tegen het einde van het contract wordt bekeken of het verlengd kan worden, dit is afhankelijk van de werkvoorraad.

Mag je starten? Dan begin je met het inwerktraject van 2 weken, dit is een betaalde training. Je loopt mee met een Zaakbegeleider zodat je helemaal wordt klaargestoomd om zelfstandig aan de slag te kunnen. De werkdagen en -tijden zijn flexibel van maandag t/m vrijdag. Je kan zowel 32 of 36 uur per week werken, ook 4x9 behoort tot de mogelijkheden.

Het salaris wordt ingeschaald conform BBRA schaal 9. Het bruto maandloon ligt tussen €2805,- en €3960,- obv 36 uur pw. Dit is afhankelijk van relevante werkervaring.

In verband met de coronamaatregelen worden de administratieve werkzaamheden vanuit huis uitgevoerd. De opnames bij de bewoners vinden wij bij hen thuis plaats.

Heb je van te voren nog vragen, laat het ons weten. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 0592-338333.