Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Zaterdagkracht bouwmaterialen

Start People Doetinchem

Standplaats
Elst
Opleiding
Overig
Vakgebied
Bouw
Vacaturenummer
1AV0028587

Voor de vestiging van Bouwcenter HCI in Elst zijn wij op zoek naar iemand die graag op de zaterdag wat bij wil verdienen. Je begint om half 8 en de dag eindigt na de middag, meestal rond half 1. Je zorgt er voor dat de winkel netjes op orde wordt gehouden, de schappen gevuld worden en je bent een aanspreekpunt in de bouwshop. Verder vind je het leuk om met klanten te communiceren en te helpen waar mogelijk. Natuurlijk kan je takenpakket breder worden wanneer je langer in dienst bent.

Wij zoeken iemand die in principe iedere zaterdag (ochtend) beschikbaar is om te werken. Je vind het leuk om met je handen te werken, maar daarnaast vind je het ook leuk om te communiceren met klanten in de bouwshop.

Wie aan bouwen, verbouwen of renoveren denkt, komt vanzelf terecht bij Bouwcenter HCI. Zowel professionele bouwers als zelfbouwers weten de weg naar Bouwcenter HCI uitstekend te vinden. HCI Elst is goed te bereiken vanuit Arnhem en Nijmegen.

HCI biedt jou een baan aan als zaterdaghulp van half 8 tot half 1 te helpen in de bouwshop. Naast het zaterdag werk, is het ook mogelijk om in overleg op doordeweekse dagen bij te springen. Het betreft tijdelijk werk,