Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Zaterdagkracht gezocht!

Start People Lichtenvoorde

Standplaats
Lichtenvoorde
Opleiding
Overig
Vakgebied
Techniek
Vacaturenummer
4047000088

Ben jij momenteel bezig met een logistieke opleiding en zoek je een leuke bijbaan waarin je de kennis van je opleiding in de praktijk kan toepassen? Dan hebben wij een leuke vacature voor jou!

Voor onze opdrachtgever in Lichtenvoorde zijn wij op zoek naar een zaterdagkracht. In deze functie ga jij onder andere zelfstandig logistieke werkzaamheden uitvoeren. Ook draag je zorg voor het actueel houden van administratieve systemen.

Volg je momenteel een logistieke opleiding en/of vind je het leuk om in je vrije tijd met logistiek bezig te zijn? Ben je woonachtig in de omgeving van Lichtenvoorde en op zaterdag beschikbaar? Dan zijn we op zoek naar jou. Solliciteer snel op deze vacature.

Een organisatie in Lichtenvoorde.

Een veelzijdige parttime leuke bijbaan waar je veel werkervaring kunt opdoen. Het betreft een baan in dagdienst en het salaris is conform cao.
Het betreft vast werk voor op zaterdagen.