4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Zoek jij een vakantiebaan?!

Start People Doetinchem

Standplaats
Doetinchem
Opleiding
Overig
Vakgebied
Overig
Vacaturenummer
1AV0020352

Heb jij bijna vakantie of heb jij net je diploma behaald en kun je niet goed stil zitten en wil je jezelf nuttig maken? Solliciteer dan bij Start People Doetinchem voor een vakantiejob. Vanaf 1 juni start de vakantieperiode en kun jij aan de slag als vakantiekracht. Wij hebben dan verschillende vakantiebanen beschikbaar in allerlei branches in de omgeving van Doetinchem en Zevenaar.

Jij bent een student of gaat volgend jaar weer studeren. Je bent enthousiast en steekt graag je handen uit de mouwen. Ook ben jij bij voorkeur fulltime beschikbaar. Of je nu wilt werken in de logistiek, techniek of administratieve sector bij ons kan het allemaal! Het is belangrijk dat jij zelfstandig bent en ook eigen vervoer hebt om bij een opdrachtgever te komen.
Jij bent beschikbaar vanaf 1 juni tot en met 21 augustus. (ben jij een aantal weken beschikbaar ook dan hebben wij een leuke vakantiebaan voor je).

Dit blijft nog een verassing! Aanvragen voor vakantiewerk kunnen dagelijks bij ons binnen stromen en dan kunnen wij samen met jou kijken wat bij jou past en waar jij je prettig bij voelt!

Wij bieden jou een leuke vakantiebaan in directe omgeving. Je krijgt van ons een tijdelijk contract en een vast contactpersoon waar je al je vragen kunt stellen. Dus wil jij graag in deze vakantie lekker verdienen meld je dan snel aan bij Start People Doetinchem en wij vinden die leuke vakantiejob voor jou! Om zo snel mogelijk aan de slag te gaan is het belangrijk dat jij je snel inschrijft! (dit kan met en zonder CV)! dus waar wacht je nog op?!