Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Zomerbaan administratief medewerker

Start People Leiden

Standplaats
Amsterdam
Opleiding
HBO
Vakgebied
Administratief
Vacaturenummer
1AV0044871

Wil jij deze zomer benutten door te gaan werken? Dan is dit wellicht iets voor jou!

Tijdens deze zomerbaan bied jij administratieve en inhoudelijke ondersteuning aan het managementteam en de docenten. Het betreft een zelfstandige functie die vanuit huis wordt uitgevoerd. Concrete werkzaamheden die bij dit werk horen zijn het nabellen van studenten, dossiers controleren en allerlei administratieve hand en spandiensten.

Jij bent een tijdelijke collega met HBO werk- en denkniveau die consciëntieus is en zelfstandig vanuit huis wil werken. Daarnaast ben je flexibel en nauwkeurig en heb je ruime ervaring met Microsoft Office en ben je zeer handig met ICT-toepassingen.

Daarnaast vragen wij dat je:

  • affiniteit met onderwijs hebt;
  • zelfstandig werkt;
  • beschikt over organisatietalent;
  • fulltime beschikbaar bent;
  • stressbestendig, flexibel en accuraat kunt handelen;
  • beschikt over zeer goede schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden.

Het onderwijsinstituut is gevestigd in Amsterdam, maar dit werk kan in verschillende steden uitgevoerd worden zoals Utrecht, Leiden en Haarlem. Er wordt bij deze functie zelfstandig vanuit huis gewerkt.

Wij bieden jou een fulltime vakantiebaan voor een bepaalde tijd (tijdens de zomervakantie). Hierbij hoort een bruto maandsalaris van 2100 euro op basis van 40 uur. Verder is dit een mogelijkheid om administratieve ervaring om te doen.