Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Zorg adviseur tilliften

Start People Harderwijk

Standplaats
Den Bosch
Opleiding
HBO
Vakgebied
Commercieel
Vacaturenummer
1AV0069163

Zoek je een unieke baan waarbij je cliënten adviseert binnen de zorg? En wil je zowel maatschappelijk als commercieel werk verrichten in één functie? Lees dan snel verder!

In deze unieke baan ben jij dé adviseur op het gebied van verplaatsbare liften voor mensen met een lichamelijke beperking. Het gaat om tilliften waarmee mensen bijvoorbeeld vanuit een bed, in een rolstoel getild kunnen worden. Dit doe je op locatie in ziekenhuizen, verpleeghuizen, revalidatiecentra, gehandicaptenzorg, de geestelijke gezondheidszorg en de thuiszorg.

Iedere cliënt heeft een andere beperking en heeft dus ook een andere oplossing nodig. Je levert daarom advies op maat, op basis van de behoeftes van een cliënt. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het relatiebeheer met de klant én zorg je er voor dat ook de commerciële doelstellingen behaald worden. Dit maakt het werk erg afwisselend en uitdagend!

Zodra je start krijg je de eerste twee weken een inwerk traject op het hoofdkantoor om kennis te maken met de organisatie. In de demo-ruimte maak je kennis met de fysieke producten en leer je alles wat je nodig hebt om je werk te kunnen doen. Daarnaast loop je mee met collega’s die hetzelfde werk doen en sluit aan bij andere afdelingen om een compleet beeld te krijgen van de organisatie.

Zodra je het inwerk traject hebt afgerond, vertrek je vanuit huis met je eigen bus om cliënten te bezoeken. Onze opdrachtgever is gevestigd in Vierhouten, echter is jouw werkgebied vooral het zuiden van Nederland. Daarom gaat de voorkeur uit naar een nieuwe collega die in het zuiden van Nederland woont. Verder worden al jouw bezoeken ingepland door de accountmanager zodat jij zorgeloos op pad kunt gaan!

 • 24 - 40 uur per week beschikbaar;
 • Je hebt 3 jaar ervaring in commerciële dienstverlening of je hebt een achtergrond als ergotherapeut, fysiotherapeut of een ander beroep uit de zorg;
 • Je hebt ervaring met verkoop/adviesgesprekken;
 • Je bent in het bezit van een B rijbewijs;
 • Je bent woonachtig in het zuiden van Nederland, bijvoorbeeld Den Bosch, Breda, Nijmegen of Tilburg;
 • Je spreekt vloeiend Nederlands.

Onze opdrachtgever gespecialiseerd in medische hulpmiddelen die het verschil maken voor patiënten met een lichamelijke beperking. Denk hierbij verschillende mobiliteitsoplossingen en hygiënische middelen. Binnen de organisatie heerst een open en informele cultuur, waarin hard gewerkt wordt om de beste oplossingen te kunnen bieden.

 • Een fulltime of parttime baan op basis van werving & selectie;
 • Een jaar contract;
 • Een uitgebreid inwerktraject;
 • Een salaris van rond de € 2800,- o.b.v. 40 uur, op basis van jouw ervaring;
 • Een bus van de zaak;
 • Een baan waarbij je impact hebt op de mensen die zorg geven en ontvangen.

Ben je enthousiast geworden? Dan komen we heel graag met je in contact! Solliciteer via de onderstaande button. Heb je toch nog wat vragen? Neem dan contact op met Matthijs via 0341-419126.