Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Zorgfunctie flexpool parttime

Start People Medi Interim Friesland

Standplaats
Leeuwarden
Opleiding
MBO
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0061526

Ben jij een toegewijde helpende, helpende+, verzorgende of verzorgende IG en ben je iemand die elke dag alles uit het prachtige vak wil halen? Iemand met hart voor de ouderenzorg die waardering en plezier in zijn/haar werk heeft en met deskundigheid een glimlach tovert op de cliënten?

In deze baan vol variatie staat samenwerking hoog in het vaandel. Uiteraard verwachten we ook dat je goed zelfstandig kunt werken. Als Helpende ondersteun jij het vaste personeel door bij te dragen in alle voorkomende handelingen. Hierbij kun je denken aan de ondersteuning met wassen, aankleden en eten. Jij draagt zorg voor een aangename daginvulling voor de bewoners van de locatie. Als Verzorgende IG ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de verpleegtechnische handelingen waartoe jij bekwaam bent maar daarnaast zorg je ook voor de coördinatie van de inhoudelijke zorg van de cliënten en zorg je dus dat jou plannen o.a. de zelfredzaamheid van je cliënten vergroot. Je kunt worden ingezet op verschillende afdelingen (dag- avond- nacht- en weekenddiensten).

Voor deze zorgfunctie heb jij natuurlijk affiniteit met verschillende afdelingen zoals PG en Somatiek. Verder ben je:

  • Je bent in bezit van een MBO diploma in een zorggerelateerde richting (helpende niveau 2, verzorgende IG niveau 3, etc.)
  • Je bent flexibel inzetbaar op verschillende diensten
  • Je bent beschikbaar op korte termijn
  • Het hebben van een rijbewijs en auto is een pré

Onze opdrachtgever wil alle mogelijkheden binnen zorg en welzijn gebruiken om alle kwetsbare ouderen in het landelijke gebied en in het centrum van Friesland te helpen zelfstandig te blijven wonen. De organisatie concentreert zich op persoonsgerichte zorg voor kwetsbare ouderen en willen hen een veilige omgeving bieden waar ze zich thuis voelen en van het leven kunnen genieten. Als de leefsituatie erom vraagt, beidt de organisatie een thuis in het hart van de gemeenschap, goed te bereiken vanuit Leeuwarden.

Iedere dag zetten wij van Start People Medi Interim Friesland ons vol energie en enthousiasme in om zo goed mogelijk invulling te geven aan onze rol als zorgbemiddelaar. Via onze flexpool kun je worden ingezet bij verschillende organisaties in regio Friesland. Dit zijn bijvoorbeeld kleine instellingen in de ouderenzorg, waar het creëren van een huiselijke sfeer erg belangrijk is. Maar ook bij de grotere instellingen waar ze al werken met de laatste gadgets op gebied van rapporteren etc. Uiteraard mag jij zelf aangeven wat het beste bij jou past en welke dagen en diensten het beste bij jou passen.

Wil jij graag via ons aan de slag? Reageer dan snel op onze vacature. Wij proberen binnen 48 uur contact met je op te nemen en als jouw profiel voldoende aansluit dan plannen we een afspraak zodat we kunnen bespreken waar jouw uitdaging aan moet voldoen.

  • Inschaling afhankelijk van functie, kennis en ervaring in CAO VVT
  • Een parttime baan waarbij je je eigen beschikbaarheid kan doorgeven en veel afwisseling hebt
  • Een tijdelijk dienstverband voor 6 maanden met kans op verlenging
  • ORT en reiskostenvergoeding conform CAO VVT
  • Opleidingsmogelijkheden op je kennis up to date te houden zoals bijvoorbeeld voorbehouden handelingen, til- en transfertechnieken en medicatietoediening
  • Toegang tot Goodhabitz, onze digitale leeromgeving waar je leuke en interessante trainingen kan volgen