Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Zweminstructeur

Start People Emmen XL

Standplaats
Emmen
Opleiding
MBO
Vakgebied
Overheid
Vacaturenummer
1AV0061969

Voel jij je als een vis in het water? Ben jij verantwoordelijk? Zorg jij ervoor dat kinderen zich op het gemak voelen in het zwembad en geef jij graag zwemles? Dan is deze functie iets voor jou, lees snel verder!

In jouw rol als zweminstructeur voor de Gemeente Emmen heb jij afwisselende werkzaamheden. Je onderhoudt contact met bezoekers en je bent verantwoordelijk voor het realiseren van een kwalitatief goed aanbod van zwemlessen en geeft deze aan diverse doelgroepen. Je gaat lesgeven bij thema-ochtenden, schoolzwemmen, zwemles ABC, Survival Kids en diverse dynamische aquasporten. Ook houd je toezicht tijdens recreatief- en trimzwemmen en doe je actief mee met schoonmaakwerkzaamheden.

Knelpunten weet jij te signaleren en op te lossen en je bent niet bang om initiatief te nemen. Daarnaast neem je deel aan werkoverleggen van de afdeling Sport en Cultuur en draag je zorg voor een nette en schone werkomgeving.

Service verlening zit in jouw DNA! Jij luistert naar de wensen van bezoekers en klanttevredenheid staat bij jou hoog in het vaandel. Verder beschik je over didactische vaardigheden, werk je graag in een team, ben jij daadkrachtig en bereid net dat ene stapje extra te doen voor je collega’s en de gasten.

Verder:

 • beschik jij over het diploma (allround) zwemonderwijzer en Doelgroepen;
 • heb jij een opleiding in de richting van ALO, CIOS of MBO Sport & Bewegen met aantekening zwemmen afgerond;
 • heb jij ervaring in de zwembadbranche en met het geven van diverse (aqua)sporten (op muziek);
 • beschik jij over het certificaat Lifeguard/Zwemmend redden;
 • ben jij in het bezit van een geldig BHV en EHBO-diploma;
 • ben jij flexibel inzetbaar, ook in de weekenden.

Je komt te werken bij de Gemeente Emmen en zal hoofdzakelijk worden ingezet bij de Aquarena (Emmen). Ook kan het voorkomen dat je bijspringt waar nodig in het Neptunusbad (Klazienaveen) en zwembad De Slagen (Schoonebeek). Dit zijn dè toegankelijke zwembaden voor jong en oud. Ze hebben moderne en duurzame faciliteiten en een breed aanbod van activiteiten. De zwembaden zijn onderdeel van De gemeente Emmen, de sfeer is nuchter en doelgericht. De kernwaarden van de organisatie zijn het stimuleren van vitaliteit, waarborgen van kwaliteit, het uitdragen van onze professionaliteit en het creëren van “the place to be” voor zwemmers.

Emmen is goed te bereiken vanuit Assen, Hoogeveen, Hardenberg, Ommen, Groningen, Coevorden en Meppel.

Je komt te werken in sportieve en dynamische werkomgeving die voortdurend in beweging is. Je krijgt ruime mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en je eigen loopbaan te plannen. We bieden jou een flexibel contract op oproepbasis voor ongeveer 20 uur per week. Je draait zoveel mogelijk een vast rooster en daarnaast ben je op afroep beschikbaar. Je bent volledig onderdeel van het team en draait mee in cursussen/trainingen op het gebied van zwemles en aquasporten.

Wat kun je nog meer van ons verwachten?

 • Een salaris van minimaal €11,63 bruto per uur (exclusief toeslagen), dit is afhankelijk van jouw ervaring;
 • Toeslagen bovenop je bruto salaris welke kunnen oplopen tot 65%;
 • Een tijdelijk contract tot en met december 2021, met de mogelijkheid tot verlenging.
 • Inzetbaarheid in de 3 verschillende zwembaden van de gemeente;
 • 8,33% vakantiegeld en opbouw van vakantiedagen;

Je ontvangt toegang tot meer dan 100 online trainingen die je gratis kunt volgen. Durf jij deze sprong in het diepe te nemen? We komen graag met je in contact, solliciteer snel!