Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Zweminstructeur Part-Time

Start People Breda XL

Standplaats
Goirle
Opleiding
MBO
Vakgebied
Onderwijs
Vacaturenummer
1AV0044945

Vind jij het leuk om lessen te geven? Ben jij niet uit het zwembad weg te krijgen? Dan is dit de perfecte functie voor jou!

De gemeente Tilburg zoekt nieuwe zweminstructeurs. Hiervoor zoeken ze nieuwe medewerkers die over de juiste papieren beschikken. Wil je graag als instructeur aan de slag maar heb je niet de juiste papieren? Dan wil de gemeente je daarin ondersteunen met het volgen van een complete opleiding.

Als zweminstructeur bij de Gemeente Tilburg geef je les aan verschillende leeftijden en doelgroepen. Hieronder vallen ook activiteiten voor specifieke doelgroepen, zoals baby-/peuterzwemmen en aquavitaal/aquafitness. Buiten de lessen om kun je ook als toezichthouder aan de slag. Hierbij houd je actief en preventief toezicht en reageer je op ongewenste of onveilige situaties. Je treed hierbij op als gastheer/vrouw van het zwembad. Daarnaast maken schoonmaakwerkzaamheden ook deel uit van je werkzaamheden. We zijn op zoek naar kandidaten met een brede beschikbaarheid, die 20-24 uur per week willen werken. De focus ligt doordeweeks op de middagen en op de zaterdagochtend.

Heb jij de kwaliteiten om mensen via de juiste techniek te laten zwemmen? Wil jij graag een nieuw vak leren waarbij je mogelijk voor langere tijd in dienst kan komen bij de gemeente Tilburg? Solliciteer dan direct op deze functie!

Als zweminstructeur van de gemeente Tilburg beschik je over de volgende vaardigheden:

 • MBO werk- en denkniveau;
 • Een afgeronde opleiding Zwemonderwijs ABC en Lifeguard of je bent bereid om hiervoor een opleiding te volgen;
 • In het bezit van EHBO of bereid om dit op korte termijn te behalen.

Daarnaast beschik je over de volgende kwaliteiten:

 • Jij leert graag iets aan anderen en kan dit overbrengen aan verschillende doelgroepen;
 • Een klantgerichte en servicegerichte houding;
 • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse taal;
 • Flexibel beschikbaar.

Je gaat werken voor het Sportbedrijf van de gemeente Tilburg. Binnen het Sportbedrijf werken zo'n 300 mensen. De gemeente Tilburg heeft 3 zwembaden: Recreatiebad Stappegoor, Zwembad de Reeshof en Sportcomplex Drieburcht. Als zweminstructeur kun je ingezet worden op elke locatie.
Verder behoren onder andere 2 ijsbanen, 7 sporthallen en 25 sportparken tot de sportaccommodaties van de gemeente Tilburg.

 • Je ontvangt een marktconform salaris van minimaal €12,40, gebaseerd op je kwaliteiten, vaardigheden en ervaring. Werk je in het weekend? Dan ontvang je extra toeslagen;
 • Beschik je nog niet over de juiste papieren? Dan helpt de gemeente je met het behalen van de juiste opleiding;
 • Een leuke parttime functie van 24 uur per week verdeeld over maandag, donderdag, vrijdag en zaterdag;
 • Per 1 september een tijdelijk contract met uitzicht op verlenging bij goed functioneren.