Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

ZZP Mondhygienist parttime

Start People Medi Interim Friesland

Standplaats
Leeuwarden
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0050061

Je hebt passie voor parodontale zorg , en maakt het verschil tussen het behoud van een gebit of een kunstgebit moeten aanschaffen. Jij bent de drijvende kracht achter de parodontale zorg.

Je werkt als mondhygiënist samen met een tandarts in een tandheelkundig centrum. Als mondhygiënist voorkom je ellende, je verwijdert tandsteen, je maakt röntgenfoto’s en je behandelt cariës als het in een beginnende fase is. Je polijst ook gebitten en je controleert een gebit op eventuele gaatjes.

Een andere taak is voorlichting geven over het standaard onderhoud van het gebit maar ook over het treffen van extra maatregelen indien dit nodig is en wanneer dit nodig is.

Je kunt als geen ander mensen snel op hun gemak stellen want wie zenuwachtig is voor de tandarts, is dat ook voor de mondhygiënist. Je hebt een goede controle over je handen en bent geduldig. Je werkt nauwkeurig en je houdt je aan de voorschriften voor het goed schoon houden van de instrumenten.

Jij bent een ZZP en gekwalificeerd om te werken als Mondhygiënist. De volgende voorwaarden gelden om als ZZP Begeleider aan de slag te gaan:

Je bent ingeschreven bij de Kamer van Koophandel;
Je hebt een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering;
Je bent gediplomeerd Mondhygiënist;
Je kunt zelf aangeven wat je beschikbaar bent tussen de 0 en 38 uur per week.

Deze praktijk is ongeveer 30 jaar geleden begonnen als een éénkamerpraktijk voor algemene tandheelkunde. Sindsdien zijn we steeds groter geworden en niet lang daarna zijn we ons ook gaan richten op angstige patiënten en implantologie.

Deze praktijk is gevestigd, circa 10 minuten rijden vanaf Leeuwarden

Wij bieden jou gemak en tijdbesparing als tussenpersoon. Jij kunt je hierdoor richten op parodontale zorg bieden aan mensen. Bij het aangaan van een opdracht, verzorgen wij de administratieve afhandeling die daarbij komt kijken. Zo werken wij met self-billing en nemen bij jou ook het gehele facturatieproces uit je handen. Jij hoeft alleen jou gewerkte uren in te vullen via ons digitale uren systeem en wij verzorgen de rest. Jij kunt je richten op waar jij het voor doet, zorgen voor mensen! Wij bieden jou:

  • Zelfstandige parttime opdracht gebaseerd op jouw wensen;
  • Screening van de opdracht;
  • Digitale urenregistratie en facturatie;
  • Een opgesteld projectcontract, conform de eisen van de Belastingdienst;
  • Gegarandeerde uitbetaling binnen 30 dagen na factuur (een 14 daagse betalingstermijn is bespreekbaar);
  • Expertise en Kennis van en bij bemiddelingsopdrachten;

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van het werken als ZZP via Start People Medi Interim Friesland? Neem contact op met ons via 088 0045801 of mail naar mediinterimfriesland@startpeople.nl