Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

ZZP Operatieassistent

Start People Medi Interim Groningen

Standplaats
Groningen
Opleiding
HBO
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
7262000442

Wij zijn per direct op zoek naar een zzp operatieassistent voor 24 - 36 uur per week.

Het is de verantwoordelijkheid van de operatieassistent om de voorbereiding van de operaties te regelen, patiënten zo nodig gerust te stellen en om nauwkeurig op de steriliteit te letten van zowel de patiënt als de instrumenten. Daarnaast zorg je ervoor dat de instrumenten, apparaten en andere apparatuur klaar is voor gebruik. Op het operatiecomplex werken operatieassistenten, anesthesieassistenten, recoveryverpleegkundigen en ondersteunend personeel samen. De afdeling staat open voor nieuwe ontwikkelingen in de zorg en nieuwe medische technologieën.

  • In het bezit van het diploma operatieassistent;
  • Je bent sociaal, stressbestendig en kan accuraat en precies werken;
  • Je bent verder een goede teamplayer die ook zelfstandig kan werken.

Onze opdrachtgever is een ziekenhuis in de provincie Groningen. Zij maken zich sterk voor gastvrije toegang, snelle contacten en korte wachtrijen. Het gaat om een modern ziekenhuis dat een zelfstandig onderdeel is van het UMCG.

Wij bieden een uiteindelijk vaste baan voor 24 - 36 uur per week. Zo heb je de mogelijk om fulltime of parttime aan de slag te gaan!

Via ons is het mogelijk om diverse online trainingen te volgen