Kies je vacature
Vindt de baan die bij jou past.
Je solliciteert
Jij stuurt ons jouw gegevens en wij gaan deze met veel interesse bekijken.
Wij hebben contact
Match jij op de vacature? Dan nemen wij snel contact op om je beter te leren kennen.
Persoonlijke kennismaking
Wil jij ons ook beter leren kennen? Dan gaan we samen een kop koffie of thee drinken.
Jij gaat van start!
Wij regelen het papierwerk en jij zet de krabbel. Welkom bij de club!
jouw baan in 5 stappen

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

ZZP Ouderenzorg Parttime

Start People Medi Interim PU Amersfoort

Standplaats
Hilversum
Opleiding
MBO
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0012090

Wil jij als ZZP Verzorgende IG de regie in eigen handen houden en je eigen werktijden kunnen bepalen? Via onze flexpool heb je de mogelijkheid om aan de slag te gaan op basis van losse diensten en kun jij je eigen rooster indelen.
Deze zorginstelling heeft veel locaties in regio 't Gooi. Ook goed bereikbaar vanuit Hilversum, Almere, Amersfoort en Utrecht. . Als Verzorgende IG heb jij een hart voor zorg en met name affiniteit met de ouderen onder ons. Je komt op verschillende locaties te werken in Hilversum en omgeving zoals Laren en Bussum en je kunt d.m.v. een app zelf aangeven wanneer jij wilt werken. Dit is de perfecte manier om ervaring op te doen met de verschillende soorten zorg zoals PG, somatiek en revalidatie. Samen met je collega's verzorg, begeleid en ondersteun je de bewoners. Je biedt cliënten ADL-zorg en houdt het lichamelijk welzijn van cliënten in de gaten. Observeren en signaleren zijn erg belangrijk in jouw functie. Je voelt je zeker in het uitvoeren van voorbehouden handelingen op het niveau van een Verzorgende IG. Denk aan subcutaan en intramusculair injecteren, toedienen van zuurstof en sondevoeding, catheteriseren en wondverzorging. Je werkt graag in teamverband, maar bent ook in staat om zelfstandig te werken.
Je kunt gebruik maken van onze digitale systeem voor de facturatiestroom dus minder administratie voor jou als ZZP'er. Ook hebben wij een digitaal urensysteem waar je makkelijk je gewerkte uren in kan voeren.

Als ZZP verzorgende IG ben jij:

 • Gediplomeerd Verzorgende IG;
 • Bevoegd en bekwaam in het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen;
 • Als ZZP’er ingeschreven bij de kamer van koophandel;
 • Recente werkervaring als Verzorgende IG;
 • Wil jij de regie in eigen handen hebben en losse diensten draaien.

Deze zorgorganisatie bestaat uit 13 zorglocaties die alle werken vanuit het motto 'Zorg met aandacht, zo thuis mogelijk'. De locaties liggen verspreid in de regio's 't Gooi, Vechtstreek en Eemland. Deze organisatie biedt een samenhangend totaalpakket aan zorgdiensten waarbij aandacht voor de persoonlijke wens van de cliënt centraal staat, thuis of in een van de zorglocaties, senioren- of aanleunwoningen. Ongeveer 2300 collega's staan iedere dag klaar voor de zorg van de cliënten.
Binnen Start People Medi Interim is een leuk en enthousiast team van zorgprofessionals werkzaam in verschillende functies zoals verpleegkundige, verzorgende en helpenden. Wij zorgen ervoor dat je genoeg mogelijkheden hebt om je te ontwikkelen doordat je op verschillende plekken gaat werken en er op deze manier achter te komen welke doelgroep het beste bij je past.

Start People Medi Interim maakt deel uit van USG People en is al meer dan dertig jaar specialist in de bemiddeling van medewerkers in zorg en welzijn. Onze opdrachtgevers vind je in disciplines als verzorgings- en verpleeghuizen, ziekenhuizen, gehandicaptenzorg, de thuiszorg en kinderopvang. Start People Medi Interim beschikt over een breed palet aan diensten, variërend van uitzenden, detacheren, werving en selectie tot poolmanagement.

Wij screenen onze opdrachten op zelfstandigheid zodat er geen sprake is van verkapt werknemerschap.

 • Minimaal 16 uur ( kies zelf of jij parttime of fullttime wilt werken ).
 • Facturatiesysteem; dus minder administratie voor jou als ZZP-er.
 • Een digitaal urenregistratiesysteem waar je gemakkelijk je gewerkte uren in kan voeren.
 • Acquisitie; je hoeft zelf niet op zoek te gaan naar nieuwe opdrachten.
 • Jij bepaalt jouw eigen all-in uurtarief.
 • Verzekerd zijn van betaling; wij zorgen dat jouw facturen betaald worden en dus hoef je zelf niet achter je geld aan.
 • Volledige ondersteuning vanuit onze professionals van onze freelance afdeling.
 • Altijd een vast contact persoon bij Start People Medi Interim

Meld je dan vandaag nog aan via onderstaande knop en wij nemen contact met je op voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek.