Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

ZZP Psychiater kind en jeugd freelance parttime

SP Arts en Specialist Rotterdam

Standplaats
Rotterdam
Opleiding
WO
Vakgebied
Artsen en Specialisten
Vacaturenummer
1AV0019828

ZZP opdracht voor een Kinder- en jeugdpsychiater. Onze opdrachtgever, een hoogspecialistische ggz organisatie, verwelkomt graag op de locatie in Rotterdam een Kinder- en jeugdpsychiater (KJP) voor ongeveer 24 uur per week. Het betreft een tijdelijke opdracht ter vervanging van ziekte.

In deze freelance opdracht van Kinder- jeugdpsychiater verricht je psychiatrische en systematische diagnostiek bij jongeren met complexe problematiek. Je wordt ingezet bij aanvang (voordeur) van de behandelprogramma’s Mentalization Based Treatment (MBT) jongvolwassenen en Mentalization Based Treatment Early. Daarnaast ben je betrokken bij consult aanvragen voor Multi Systeem Therapie (MST). Je werkt aan de hand van evidence based behandelprogramma’s binnen multidisciplinair teams bestaande uit collega psychiaters, sociotherapeuten, regiebehandelaars en (gz-)psychologen.

De psychiater die we zoeken heeft affiniteit en ervaring met langdurige complexe problematiek bij jongeren en in het bezit van een RGS registratie voor psychiater met kinder- en jeugdspecialisatie. Daarnaast ben je per direct of op zeer korte termijn beschikbaar en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel of gaat dit op korte termijn doen en beschik je over een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering of vraagt deze binnenkort aan.

De organisatie is een hoogspecialistische TOPGGz instelling die op meerdere plaatsen in Nederland evidence-based behandelingen biedt aan jongeren en volwassenen met ernstige persoonlijkheids- en gedragsproblematiek. De missie van deze instelling is mensen met ernstige problemen in hun persoonlijkheid, gedrag en gezin of bij wie problemen dreigen te ontstaan, een perspectief op een beter leven bieden. Het betreft een organisatie met korte lijnen en waar nog echt tijd en ruimte is voor de cliënt.

Door de centrale ligging van deze locatie in het hart van Rotterdam is de werkplek ook goed bereikbaar vanuit omgeving Den Haag en Dordrecht.

Wij bieden voor deze parttime positie van ZZP Kinder- en jeugdpsychiater in de regio Rotterdam het volgende:

  • Na ons kennismakingsgesprek (digitaal óf persoonlijk uiteraard op gepaste afstand) maken wij een kennismakingsafspraak voor je met de opdrachtgever.
  • Een dag meelopen om sfeer te proeven behoort tot de mogelijkheden.
  • Je bepaalt als ZZP psychiater uiteraard zelf je uurtarief en beschikbare uren en werkdagen.
  • Gegarandeerde betaling binnen 30 dagen (eerdere betaling mogelijk).
  • Een eenvoudige procedure via ons online portaal.
  • Screening van jouw opdracht conform wetgeving.
  • Gebruik van eigen modelovereenkomst (goedgekeurd door de Belastingdienst).
  • Digitale urenregistratie en reversed billing.

Neem voor meer informatie over deze ZZP opdracht gerust contact met me op. Anouk van Rosmalen, Senior Consultant Start People Arts en Specialist regio Rotterdam en Dordrecht: 06-13579640 of per mail avanrosmalen@startpeople.nl.