Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

ZZP Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige

Start People Medi Interim Noord Nederland

Standplaats
Leeuwarden
Opleiding
HBO
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0024171

Ben jij een Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (SPV) en werk je op Freelance basis? Wil jij graag bezig zijn met je vak en zou je het fijn vinden om het zoeken van opdrachten en bijkomende administratie uit handen te geven? Lees dan deze vacature en bekijk de mogelijkheden!

Als SPV'er ga je ondersteuning bieden aan clienten die kampen met de gevolgen van psychiatrische problematiek(en). Je bent een SPV'er die zelfstandig aan het werk gaat. Uiteraard kan je wel onderdeel uitmaken van een team. Je werkt multidisciplinair en zal hierin ook coördinerend optreden.

De werkzaamheden die je voornamelijk gaat uitvoeren zullen het houden van intake gesprekken zijn. Hierin stel je hypotheses en en diagnoses, uiteraard binnen de kaders van jouw eigen deskundigheid.Dit hangt af van de afdeling en de soorten problematiek waar je mee gaat werken. Dit zal per opdracht aan je voorgelegd worden. Hierin wordt rekening gehouden met jouw eigen voorkeuren.

Jij bent een Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige ( SPV ) en je bent een ZZP'er.

Daarnaast:

 • Heb je genoeg ervaring om opdrachten uit te kunnen voeren zonder gezag;
 • Ben je ingeschreven als zelfstandige bij de Kamer van Koophandel;
 • Heb jij een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering;
 • Ben je in het bezit van een geldigde BIG-registratie;
 • Kan je een VOG-Verklaring aanvragen.

Je gaat als ZZP aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Je hoeft hier dus zelf geen moeite voor te doen. Voorafgaand aan de opdracht zijn alle te verichtten werkzaamheden inzichtelijk. Je ontvangt dan ook geen ''leiding'' op de werkvloer.

Via het Freelance Portal dat speciaal is ingericht voor gebruikersgemak nemen wij de administratieve rompslomp uit handen. Middels reversed billing ontnemen wij je ook het facturatie gedeelte. Het enige dat je hierin hoeft te doen is het invullen van de door jouw gewerkte uren. Wij verzorgen de rest!

Naast het uitvoerende gedeelte nemen wij ook de rol van controleur op ons.. Alle bijkomendheden zijn ''Belastingdienst proof'' en als je een vraag hebt over het werken als ZZP dan helpen we je daar uiteraard ook bij.

Het werken als ZZP met Start People als tussenpersoon zorgt dus voor een hoop verlichting van handelingen en zorgen die komen kijken bij het voeren van een eigen bedrijfsvoering. Hierdoor hou jij tijd over om te doen wat je lief hebt, het zorgen voor mensen!

Als je met Start People in zee gaat dan krijg je er concreet het volgende voor terug:

 • Ontlasting in administratieve rompslomp;
 • Een eigen account in ons Freelanceportal;
 • Een vast contactpersoon, vanuit Start People;
 • Start People zorgt voor het aanbod in ( parttime ) opdrachten;
 • Een gegarandeerde uitbetaling binnen 30 dagen, ook een eerdere betaling is mogelijk;
 • Inhouse kennis en expertise over het ondernemerschap, we helpen je graag bij jouw vragen;
 • Een projectcontract, welke voldoet aan de eisen van de Belastingdienst.

Wil jij het ondernemerschap een stuk gemakkelijker maken en je focusses op het aanbieden van zorg? Laat dan je gegevens achter via de sollicitatiebutton en er wordt binnen 2 werkdagen contact met je opgenomen!

Heb jij vragen? Bel naar 088-8379940 en vraag maar Ceylan.
Stel je de vraag liever via de e-mail? Dat is mogelijk via 5708@startpeople.nl