Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

ZZP Verzorgende IG Parttime

Start People Medi Interim Deventer

Standplaats
Enschede
Opleiding
MBO
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0026156

Ben jij zzp’er? En op zoek naar een nieuwe langdurige opdracht als verzorgende IG? Wij ondersteunen zzp’ers bij hun zoektocht naar nieuwe opdrachten binnen de zorg.

Voor een zorginstellingen in de regio Enschede, Hengelo en Almelo, maar ook richting Gelderland zijn wij op zoek naar verzorgende IG die op zzp basis ingezet willen worden. De werkzaamheden bestaan uit het verplegen en verzorgen van cliënten. Taken die hierbij komen kijken zijn onder andere het verrichten van specialistische medische voorbehouden handelingen behorend bij de functie van verzorgende IG. Als zzp’er heb je zelf de controle over de planning en voer je de werkzaamheden zelfstandig uit., ook geef je zelf aan met welke doelgroep je het liefst werkt. Bijvoorbeeld PG afdelingen of juist somatiek.

Als zzp verzorgende IG ben jij klaar voor een nieuwe opdracht en:

Gediplomeerd verzorgende IG;
Bevoegd en bekwaam in het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen;
Ingeschreven bij de kamer van koophandel;
In bezit van een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering;
Minimaal 3 jaar werkzaam geweest als verzorgende IG (recent);
Flexibel inzetbaar (ochtend-, dag-, avond- en nachtdiensten);
In het bezit van een rijbewijs B en een eigen auto.

Start People Medi Interim is een arbeidsintermediair gespecialiseerd in de zorg- en welzijnssector met een breed dienstenpakket. Of je nu geïnteresseerd bent in een vaste, tijdelijke baan of op zoek naar een mooie zzp-opdracht als zelfstandig ondernemer, Start People Medi Interim kan jou helpen. We zijn dé specialist in uitzenden, detacheren, werving & selectie en zzp-bemiddeling. Jouw werk is onze zorg!

Nadat je ons hebt laten weten dat je interesse hebt in een opdracht bij deze opdrachtgever gaan wij aan de slag. Op basis van jouw motivatie en informatie maken wij de inschatting of er sprake kan zijn van een match. Dit wordt uiteraard op korte termijn aan jou doorgegeven. Bij een potentiële match volgt er een persoonlijk en oriënterend gesprek en bespreken wij samen de mogelijkheden die passen bij jouw als ondernemer. Wij ondersteunen in de zoektocht naar nieuwe opdrachten en screenen deze op zelfstandigheid, zodat er geen sprake kan zijn van verkapt werkgeverschap. Daarnaast kun jij gebruik maken van onze freelance omgeving, wat de kwaliteit van het contract en dossier waarborgt. Door deze faciliteiten kan jij jezelf volledig focussen op het leveren van kwalitatief goede zorg, zonder dat jij onnodige (fiscale) risico’s loopt.

Samengevat bieden we jou:

  • Persoonlijk contact in bemiddeling naar een nieuwe opdracht in de omgeving van Enschede Almelo en de provincie Gelderland;
  • Wij nemen jouw acquisitie naar nieuwe opdrachten uit handen;
  • Volledig contractbeheer/ projectcontract;
  • Facturatiesysteem en een digitaal urenregistratiesysteem;
  • Gerichte screening op verkapt werkgeverschap;
  • Beheer over je eigen agenda en planning;
  • Gratis toegang tot de ruim 100 online trainingen van GoodHabitz. Hier kan je bijvoorbeeld een cursus time management volgen of handiger worden in Exel.

Nieuwsgierig naar wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Stuur ons dan zo snel mogelijk jouw motivatie en cv! Reageren kan via de "solliciteren" button op onze website.
Heb je verder nog vragen over de opdracht? Mail ons via 5718@startpeople.nl of bel ons op 088-0045802