Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

ZZP Verzorgende IG Parttime

Start People Medi Interim Utrecht / Flevoland

Standplaats
Veenendaal
Opleiding
MBO
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0050987

Ben jij als verzorgende ig zzp'er op zoek naar een nieuwe uitdagende opdracht en heb jij ervaring met de doelgroep GP (Gerontopsychiatrie) en PG, dan ben ik op zoek naar jou!

Voor een locatie in Veenendaal zijn wij op zoek naar een verzorgende ig voor 24-32uur per week. We zoeken iemand die beschikbaar is tot eind september. De locatie is ook goed te bereiken vanaui Utrecht of Arnhem. Voor deze functie moet je sterk in je schoenen staan en ervaring hebben met de doelgroep GP (Gerontopsychiatrie) ouderen en PG. Je komt te werken op een afdeling kleinschalig wonen met cliënten met een psychiatrische achtergrond. Waar de één kampt met depressies, angsten of persoonlijkheidsproblematiek, heeft de ander te maken met psychotische of cognitieve stoornissen of functionele beperkingen. Dit vraagt om gespecialiseerde zorg van professionals die een veilige omgeving weten te creëren voor deze cliënten. Ben jij de professional die dit kan bieden? Dan kom ik graag met je in contact!

Je maakt gebruik van ons Freelance platform, een team van experts op het gebied van zzp. Jouw opdracht wordt digitaal ingeregeld en conform wetgeving gescreend en beoordeeld. Na het overeenkomen van de opdracht verloopt ook de urenregistratie en het facturatieproces volledig digitaal. Hiermee nemen wij jou een groot gedeelte van de administratie uit handen waardoor jij je kunt focussen op jouw nieuwe opdracht en de inhoud!

Als zzp'er Verzorgende IG ben jij:

 • in het bezit van een diploma van een beroepsrelevante opleiding MBO-niveau 3 verzorgende of verpleegkundige;
 • bevoegd en bekwaam in het uitvoeren van de verpleegtechnische handelingen;
 • heb jij ervaring en affiniteit met de doelgroep GP (gerontopsychiatrie) ouderenzorg en PG;
 • sta jij sterk in je schoenen en je kan goed omgaan met agressie.

Vertrouwd wonen in een eigen dorp. Dat omschrijft deze zorginstelling in Veenendaal. Rond het centrale plein van deze mooie locatie liggen verschillende welzijnsvoorzieningen en woonvoorzieningen. Zij bieden zorg op maat, waaronder Somatische (lichamelijke) verpleeghuiszorg, kleinschalig wonen voor onder andere mensen met dementie en Gerontopsychiatrische zorg. Voor deze functie kom je te werken op de Gerontopsychiatrische zorg en PG.
Ieder mens heeft dromen en verlangens. Deze organisatie wil deze voor ouderen helpen realiseren, met toegewijde zorg- en dienstverlening. Van welzijnsactiviteiten tot hospicezorg. Ontstaan vanuit de plaatselijke kerken en gemeenten, geworteld in de lokale samenleving en verbonden met het christelijke geloof biedt onze opdrachtgever zorg voor lichaam, geest en ziel. De opdrachtgever telt 15 locaties in de regio’s Veenendaal en Zeist met ongeveer 1600 medewerkers en 1300 vrijwilligers.

Start People Medi Interim is onderdeel van RGF Staffing en is een arbeidsmarktspecialist in de zorg- en welzijnssector. We hebben een uitgebreid netwerk en kennen vrijwel alle zorg- en welzijnsorganisaties in Midden Nederland. Onze opdrachtgevers bevinden zich in regio Flevoland en Utrecht.
Wij ondersteunen zorgprofessionals in hun zoektocht naar opdrachten binnen de zorg. Uniek aan onze dienstverlening is dat we de volledige crediteurenadministratie uit handen nemen, waardoor je je volledig kunt richten op de zorgverlening en je geen zorgen hoeft te maken over de betaling van de facturen. Ook als je al werkzaam bent als zzp’er in de zorg kunnen we veel voor je betekenen!
Onze vestigingen zijn gevestigd in heel Nederland en zijn dan ook in het hele land op zoek naar zzp’er in de ouderenzorg zowel intramuraal als extramuraal (thuiszorg). Wanneer jouw opdracht eindigt, zoeken we met je mee voor een nieuwe interessante opdracht aansluitend bij jouw specialisme, wensen en voorkeuren. Je kunt gebruik maken van ons netwerk en bepaalt je eigen agenda waardoor je veel vrijheid ervaart.

Wil jij als zzp’er Verzorgende IG een de cliënten ondersteunen in hun dagelijkse levensbehoefte? Neem dan (vrijblijvend) contact op en we bespreken de mogelijkheden onder het genot van een kopje koffie. Wie weet tot snel!

 • Inhoudelijke relevante opdrachten voor bepaalde tijd afgestemd op jouw wensen en beschikbaarheid, zowel parttime als fulltime mogelijkheden;
 • een eenvoudige procedure via ons online Freelance portaal waarin opdrachten en overeenkomsten 24/7 inzichtelijk zijn;
 • zelf hoef je geen facturen meer op te stellen, wij factureren namens jou aan de opdrachtgever;
 • screening van jouw opdracht conform wetgeving;
 • gebruik van eigen modelovereenkomst (goedgekeurd door de Belastingdienst);
 • digitale urenregistratie en reversed billing;
 • kennis en expertise bij bemiddeling van opdrachten;
 • een vast team van Freelance experts die telefonisch en per mail bereikbaar zijn;
 • jij bepaalt jouw eigen all-in uurtarief;
 • in de tarifering naar de opdrachtgever, nemen wij je de onderhandeling uit handen;
 • gegarandeerde betaling binnen 30 dagen (eerdere betaling mogelijk).

Ben je enthousiast en wil jij van waarde zijn voor de cliënt en voor hen in mogelijkheden denken?
Dan komen wij graag met je in contact en kunnen wij onder genot van een kopje koffie de mogelijkheden bespreken.