Terug naar het overzicht

Vacatures FrieslandCampina

Vacatures

Wil jij werken voor FrieslandCampina? We hebben vaak vacatures bij FrieslandCampina, bijvoorbeeld voor een productiemedewerker, customer service medewerker, analist of storingsmonteur. Lees hieronder wat werken bij deze topwerkgever je brengt!

Je kunt bijna niet om FrieslandCampina heen: in iedere supermarkt vind je haar zuivelproducten. Of je het nu hebt over vanillevla, kaas, melk of babyvoeding: alle producten bevatten waardevolle voedingsstoffen en zijn van hoge kwaliteit. Die hoge kwaliteit vraagt FrieslandCampina ook van haar medewerkers. Alleen met gemotiveerde en goed opgeleide mensen is het mogelijk om meer uit melk te halen en de ambities waar te maken.

Het beste van twee werelden

FrieslandCampina is een internationaal bedrijf met een sterk lokaal karakter: mensgericht, benaderbaar en open. FrieslandCampina brengt het beste van twee werelden samen: het vakmanschap van de melkveehouders en de kennis en klantgerichtheid van de medewerkers.

Ga je via Start People aan de slag bij FrieslandCampina?

Werken voor FrieslandCampina betekent onderdeel zijn van een inspirerende en betrouwbare opdrachtgever die zorgt voor een goede en veilige werkomgeving. Ga je via Start People aan de slag bij FrieslandCampina dan ontvang je een goede marktconforme beloning. Naast een financiële beloning bieden wij de mogelijkheid om te groeien in je ontwikkeling o.a. door het aanbieden van opleidingen en trainingen.