Terug naar het overzicht

Vacatures Hyster-Yale Nederland B.V.

Vacatures

Hyster-Yale Nederland BV is een onderdeel van Hyster-Yale Group. Zij bouwen, ontwerpen en verkopen vorkheftrucks en onderdelen die wereldwijd onder de merknamen Hyster en Yale op de markt worden gebracht. In Nijmegen werken ruim 600 medewerkers aan de ontwikkeling en assemblage van vorkheftrucks in het zware segment (tot 52 ton hefvermogen). 

Hyster-Yale heeft een grote sales- en aftersales-organisatie voor de inkoop en verkoop van onderdelen. De ontwikkeling van de trucks gebeurt in het Big Truck Development Centre waar ongeveer 80 engineers werken aan het design van deze Big Trucks. De assemblage vindt plaats verspreid over 2 productielijnen die ondersteund worden door een logistieke afdeling.

Werken bij Hyster-Yale

De sfeer binnen het bedrijf wordt gekenmerkt door een open, informele cultuur waarbij initiatieven worden gewaardeerd en waarbij veel aandacht aan training en opleiding wordt besteed. Daarnaast bieden zij uitstekende interne doorgroeimogelijkheden en goede arbeidsvoorwaarden. Ze zijn regelmatig op zoek naar goede medewerkers met een technische of logistieke achtergrond.

Bekijk de video voor een impressie