Jumbo is het tweede supermarktbedrijf in Nederland, met maar liefst drie miljoen (!) klanten per week. Dat hebben ze te danken aan de unieke formule van de laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service. Jumbo wil klanten die 100 procent tevreden zijn, iedere dag weer. En daarom zoeken we gepassioneerde en enthousiaste medewerkers.

Werken bij Jumbo

Jumbo is van oudsher een familiebedrijf, en dat merk je. Er is een gemoedelijke, informele werksfeer. Door de snelle groei van de supermarktketen zijn er veel kansen en doorgroeimogelijkheden. Werken bij Jumbo betekent: een goed salaris, een prettig team en volop ruimte om je te ontwikkelen.

Vrachtwagenchauffeur bij Jumbo

Wij zoeken geregeld vrachtwagenchauffeurs voor bijvoorbeeld het distributiecentrum van Jumbo in Beilen, Breda, Elst of Woerden. Een functie met veel verantwoordelijkheid, want als chauffeur van Start People Transport en Jumbo zorg jij er dagelijks voor dat klanten vers eten in huis hebben! Je krijgt daarom een goed basis uurloon (van € 14,65), goede begeleiding en je werkt met nieuw materiaal. Benieuwd? Bekijk de vacatures!