Werken bij Miss Etam

Miss Etam is een Nederlandse modeketen. Het bestaat al meer dan 90 jaar. Ze verkopen dameskleding in meer dan 90 winkels verspreid door heel Nederland. De collectie wisselt dagelijks en er is voor ieder wat of je nu kort of lang bent, of een maatje meer of minder, bij Miss Etam kan je altijd iets vinden. Voor een groot deel gaat dit tegenwoordig ook online. Miss Etam valt onder moederbedrijf FNG Retail Services BV samen met onder andere Steps en Promiss.

Wat je kunt verwachten

Zowel het hoofdkantoor als het logistieke gedeelte van Miss Etam geniet van een ontspannen en gezellige werksfeer waar iedereen informeer met elkaar omgaat. Miss Etam is een werkgever die erg betrokken is bij haar werknemers en kijkt ook naar de talenten van iedereen. Die kunnen natuurlijk zeker worden benut! Ben jij onmisbaar in het bedrijf? Of heb jij een bepaald specialisme ontwikkeld? Dan zorgt Miss Etam voor mooie kansen binnen het bedrijf.

Wil jij bij het team?

Doorlopend zoekt Miss Etam naar productiemedewerkers. Daarnaast wordt er in het logistieke gedeelte ook gezocht naar een teamleider, supervisor, klantenservice medewerker en een logistiek planner. Door de vele verschillende functies binnen het bedrijf verschilt het ook per functie welke arbeidsvoorwaarden er voor deze personen gelden.

Waarom werken voor Miss Etam?

Ieder kwartaal is er een MONSTERVERKOOP! Jij of jouw vrouwelijke wederhelft kunnen met grote kortingen komen shoppen in het hoofdkantoor van Miss Etam. Daarnaast is de werksfeer zeer prettig, iedereen gaat naast het harde werken gemoedelijk met elkaar om. Je werkt met een diverse groep mensen tussen de 16 en 67 jaar oud!

 

Bel mij terug

Wil je meer weten over werken bij Miss Etam? We vertellen je er graag meer over in een telefonisch gesprek. Laat hier je gegevens achter en we bellen je binnen 1 werkdag terug.

In ons privacy statement kun je nalezen hoe jouw gegevens worden verwerkt.

Wil jij werken bij een van deze geweldige bedrijven?