Filter de zoekopdracht

  Regio

  Type

  Opleidingsniveau

  Functiegroep

7 vacatures gevonden

Wil je dit zoekresultaat in je inbox ontvangen?

Werken bij Nuon Sales Force

Start People is continu op zoek naar talent voor de Nuon Sales Force. Nuon Sales Force is de commerciële tak van Nuon die energieproducten aan particulieren en het MKB in Nederland verkoopt.

Er werken ruim 200 gedreven sales professionals, die stuk voor stuk veel vrijheid hebben om hun sales- en salarisambities werkelijkheid te maken.

Wat je kunt verwachten

 • Ben jij een commercieel talent?
 • Ben je een energieke verkoper?
 • Schat je een goed salaris op waarde?
 • En deel je je ervaringen graag met leuke teamleden?

Bij Nuon Sales Force kun je investeren in je persoonlijke ontwikkeling, en daarnaast draag jij je steentje bij om alle huishoudens en bedrijven in Nederland van nieuwe/betere/goedkopere energie te voorzien!

Wil jij bij het team?

Solliciteer dan bij Nuon Sales Force en krijg: 

 • Een resultaatafhankelijke bonus
 • Veel trainingen en coaching
 • Een buitengewoon gezellige werksfeer
 • Uitdagende doorgroeimogelijkheden

Bel mij terug

Wil je meer weten over werken bij Nuon? We vertellen je er graag meer over in een telefonisch gesprek. Laat hier je gegevens achter en we bellen je binnen 1 werkdag terug.

In ons privacy statement kun je nalezen hoe jouw gegevens worden verwerkt.

Werken bij Nuon als Sales Energieadviseur

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan voor langere tijd? Wil jij graag flexibel je uren indelen? Sta jij sterk in je schoenen en wil jij oude klanten van Nuon terugwinnen? Dan is de baan als Sales Energieadviseur echt iets voor jou. 

Als medewerker op deze afdeling gebruik jij jouw communicatieve vaardigheden voor het terugwinnen van klanten die overgestapt zijn naar een andere energieleverancier. Hierbij gaat het om zowel particuliere als zakelijke klanten. Wij kunnen je er natuurlijk van alles over vertellen. Maar wie kan dat nou beter dan de medewerkers zelf! Bekijk daarom snel onderstaande video:

Nuon salesforce Leeuwarden

Nuon Sales Force

Wil jij werken bij een van deze geweldige bedrijven?