Filter de zoekopdracht

  Regio

  Type

  Opleidingsniveau

  Functiegroep

29 vacatures gevonden

Wil je dit zoekresultaat in je inbox ontvangen?

Werken bij Nuon Sales Force

Start People is continu op zoek naar talent voor de Nuon Sales Force. Wij helpen Nuon om hun groeitempo vast te houden, of liever nog: flink te laten versnellen. Nuon Sales Force is de commerciële tak van Nuon die energieproducten aan particulieren en het MKB in Nederland verkoopt. Er werken ruim 200 gedreven sales professionals, die stuk voor stuk veel vrijheid hebben om hun sales- en salarisambities werkelijkheid te maken.

Wat je kunt verwachten

Heb jij commercieel talent en ben jij een energieke verkoper die een goed salaris op waarde weet te schatten en graag je ervaringen met leuke teamleden deelt? Bij Nuon Sales Force kun je investeren in je persoonlijke ontwikkeling, en daarnaast draag jij je steentje bij om alle huishoudens en bedrijven in Nederland van nieuwe/betere/goedkopere energie te voorzien!

Wil jij bij het team?

Solliciteer dan bij Nuon Sales Force en krijg ook:

 • Een resultaatafhankelijke bonus
 • Veel trainingen en coaching
 • Een buitengewoon gezellige werksfeer
 • Uitdagende doorgroeimogelijkheden

Werken bij Nuon als Sales Energieadviseur

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan voor langere tijd? Wil jij graag flexibel je uren indelen? Sta jij sterk in je schoenen en wil jij oude klanten van Nuon terugwinnen? Dan is de baan als Sales Energieadviseur echt iets voor jou. 

Als medewerker op deze afdeling gebruik jij jouw communicatieve vaardigheden voor het terugwinnen van klanten die overgestapt zijn naar een andere energieleverancier. Hierbij gaat het om zowel particuliere als zakelijke klanten. Wij kunnen je er natuurlijk van alles over vertellen. Maar wie kan dat nou beter dan de medewerkers zelf! Bekijk daarom snel onderstaande video:

 

Wil jij werken bij een van deze geweldige bedrijven?